Шалът тази зима не е това, което беше! Ето защо

Шалът тази зима не е това, което беше! Ето защо

Модният експерт Лисовец разкри кои за правилата за избор на модерен шал

С настъпване на зимата дрехите на всички – без значение дали става дума за мъже или за жени, стават все по-дебели. Появяват се и аксесоари, които са присъщи за студените месеци – пухкави шапки, дебели ръкавици и мекички шалове.

От jenata.blitz.bg вече споделихме кои шапки ще са хитът на тази зима, но сега ще поговорим за друго – шаловете.

Те не носят и от двата пола и стоят добре и на дамите, а и на господата.

Но замисляли ли сте се как трябва да изберете правилния шал, така че да сте в крак с модата? Е, спокойно – от jenata.blitz.bg открихме отговора. Той дойде от модния експерт Владислав Лисовец. Той разкри кои за правилата за избор на правилния шал.

„Шалът днес не е комплект с вашата шапка, той е напълно самодостатъчен аксесоар. С него можете да добавите цвят към визията си – не е необходимо той да бъде в нюанс като преобладаващото ви облекло, можете да изберете контрастни гами! 

Няма да повярвате за какво е служил помпонът върху шапката

Може да изглежда така, сякаш този шал случайно е бил в облеклото ви днес. Не се брои за грешка! Даже напротив – ще създаде прекрасен акцент във визията ви“, категоричен е Владислав Лисовец.

Когато избирате моден аксесоар за зимата, модният експерт съветва да дадете заложите на големите и дълги шалове.

„И също така, използвайки текстури като изкуствена кожа, мъниста, пайети – така ще може да ги носите дори и на празничните вечери, а такива през декември и другите студени месеци има много. Мисли по-мащабно, променяйте правилата“, призова известният стилист. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай