logo

Секси активистка показа сочна гръд на модно дефиле и взриви обществеността (СНИМКИ 18+)

Секси активистка показа сочна гръд на модно дефиле и взриви обществеността (СНИМКИ 18+)

Млада активистка от неправителствена организация в Казахстан разбуни обществеността, след като се появи на модния подиум в полупрозрачна рокля, под която не носеше сутиен. Красивата Динагул Тасова влезе в ролята на манекен, за да участва в ревюто на най-известната модна къща в страната Dana Dyusembayeva на Fashion Night Astana. 

Целият елит на Астана с притаен дъх очакваше дефилето. Но това, което предложи дизайнерката, надмина всички очаквания на отбраната публика. Динагул Тасова представи полупрозрачна рокля, която не успя да скрие прекрасните й гърди.

Дизайнерите обясниха, че тоалетът е направен, за да се носи без бельо, а дали притежателката му ще се осмели да излезе без сутиен, си е лично нейно решение. „Нашата работа е да творим и да представяме красотата” . 

Самата красавица постна в профила си в Инстаграм снимка със смелата рокля, но реши да прикрие гърдите си със сърчица. Това обаче не успя да умилостиви гражданите на Астана и около нея се разрази страховит скандал.

„Това е позор за цял Казахстан! Общественик да се разхожда по подиума и показва голите си гърди! Къде другаде е позволено това?”, „Какъв срам и кошмар! Защо в Инстаграм си крие зърната, а на подиума се разхожда без сутиен?”, са само част от гневните коментари, които заваляха под поста.

Тасова е член на общественото обединение „Младежки маслихат (местен парламент) на Астана”. Това е независима организация с нестопанска цел, регистрирана като НПО. Членовете й не получават заплата и си нямат офис. Те организират и провеждат различни мероприятия в учебни заведения. 

Депутатите от местния общински съвет побързаха да се разграничат от скандалната красавица, заявявайки, че организацията, в която членува, няма нищо общо с местния парламент на Астана и местните държавни органи.

Динагул Тасова все още не е коментирала изявата си. Младата дама се прочу покрай участието си в конкурса „Топ модел на ОНД-2018” в Армения. За короната се бориха 30 момичета от 16 страни от Общността на независимите държави и Европа. От Казахстан красавицата се прибра без корона, но завоюва титлата „Меидамодел”. /jenata.blitz.bg

Коментирай

М М

М М 04.12.2018 14:57

Че то ясно - показва си силикона, та да се появи богат поклонник и спонсол

taka e

taka e 05.12.2018 15:09

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2