logo

Светът полудя: Всички залагат, че днес Кралица Елизабет II ще… (СНИМКИ)

Светът полудя: Всички залагат, че днес Кралица Елизабет II ще… (СНИМКИ)

Днес целият свят ще насочи погледите си към Великобритания. Причината – втората кралска сватба за тази година. След венчавката на принц Хари с Меган Маркъл сега „Да” ще каже и друга внучка на Кралица Елизабет II – принцеса Еугения.

Очакваният, че днес всички ще гледат булката обаче не са много реалистични.

Причината – появи се изненадващ залог, свързан с Кралицата.

Шокиращо: От 1993 г. Кралица Eлизабет II прави нещо, което никой не бе забелязал, а се навира в очите на всички (СНИМКИ)

Букмейкърите още от преди дни започнаха да приемат залози за това…с какъв свят тоалет ще се появи Кралица Елизабет II.

Те предвиждат, че британският монарх ще излезе в един от любимите си класически цветове за големия ден на принцеса Еугения.

Според "Ламбрук" Кралицата вероятно ще избере розов ансамбъл, докато наблюдава как внучка й минава под венчилото.

Най-много залози има за това, че британският монарх ще заложи на пастелено розов тоалет. И задължителната шапка – разбира се!

На второ място е залогът за приятно кралско синьо облекло, който е следван от предположения, че тя ще е с тоалет в свят портокал.

„Това може и да е един от най-важните дни в живота на принцеса Еугения, но тя трябва да е наясно, че по-голяма част от камерите няма да са насочени към нея, а към Кралицата. Внимание ще дели и с Кейт Мидълтън и Меган Маркъл”, категорична е модният анализатор на кралското облекло Джесика Бридж.

А на какъв свят облекло ще заложи Кралица Елизабет II ще научим само след няколко часа.

Важно е да уточним, че британският монарх освен, че ще присъства на сватбата на внучката си, ще бъде и домакин на прием, посветен на младоженците, който ще се проведе в Уиндзор непосредствено след сватбата. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Ива

Ива 12.10.2018 10:09

Простотии