logo

Този сутиен побърка мрежата ВИДЕО

Този сутиен побърка мрежата ВИДЕО

Необичайният му дизайн изненада не само жените, но и представителите на силния пол

Сутиенът е неизменна част не само от бельото на всяка жена, но и от цялостната й визия. Понякога дамите успяват така да подберат сутиена и дрехите си така, че той изобщо да не се вижда. За съжаление друг път това не се получава и бельото е на показ.

В същото време повечето жени знаят колко е неприятно усещането презрамките на сутиена да пристягат, да убиват и да се впиват в тялото.

Е, оказа се, че именно за тези случаи от популярната модна марка Fashion Nova са намерили решение. Дизайнерите й изобретиха сутиен, който буквално е като магия.

„Това не е реално?“; „Как изобщо е възможно подобно нещо?“ – това са само малка част от коментарите в интернет.

Повод за изненадата на мрежата е видео, в което едрогърда блогърка демонстрира предимствата на сутиена.

Стойността на черния сутиен без презрамки Pull Them Close Invisible Bra е 13 долара (около 21 лева). Бельото е и без гръб, а между чашките има връзки.

Сутиенът се прикрепва към гърдите със специално пригодени залепващи подложки, а чрез връзките гърдите могат да се пристягат по-близо една до друга, което пък визуално им придава обем.

Видеото на едрогърдата блогърка, която демонстрира предимствата му и показва как той остава незабележим под всяка дреха, събра над 73 хиляди харесвания в Instagram за отрицателно време. 

Към него имаше и куп коментари. Ето част от тях: „Прилича на магия“, „Наистина ли работи? Ако отговорът е да, тогава ми трябва точно такъв! При това сега!“,„ Любимият ми сутиен“,„ Имам такъв, обожавам го“, „Бих купила сто от тях“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

а бе...

а бе... 22.02.2021 10:07

...какъв е този травестит с мъжки глас ?