logo

Забравете за тази рокля, ще си качите 20 години отгоре

Забравете за тази рокля, ще си качите 20 години отгоре

Модисти са категорични, че подобно облекло е демоде

Всяка една дама иска винаги да привлича погледите, да е център на внимание и да е повод з възхищение, не само в очите на мъжете, но и в тези на жените. 

За целта всяка дама се стреми да е красива - посещава най-различни процедури, за перфектна кожа, коса и нокти. Има обаче и още един много важен фактор - облеклото. 

Истината! Ето кое накара Джони Деп да обикне 35-години по-младата руска танцьорка

Не случайно се казва, че по дрехите посрещат.

Модистите обаче са категорични, че има 3 модела рокли, за които всяка дама е добре да забрави, защото облече ли ги, мигом ще качи доста години отгоре на визията си. Те са демоде и ще ви превърнат в ретро лелка. 

Рокля с дребна декорация

Сама по себе си подобна дреха може и да изглежда добре, но има наистина много неуспешни такива модели. Например роклята на снимката прави фигурата доста по-едра. Не стои добре на по-ниски дами, но и високите няма да изглеждат кой знае колко добре. Подобен модел е демоде.

Дънкова рокля

Този модел бе на мода преди 15 години, въпреки че продължава да се носи заради опита да се възроди денима преди няколко години.

Уви, подобна рокля може само да качи години на визията ви, освен това има вероятност да ви направи визуални по-едри, отколкото сте. В този модел не се чете никаква доза стил.
Напълно трябва да изоставите дънковите рокли през 2023 година. Всяко правило има изключения, разбира се, но ви препоръчаме да не търсите пролуката в това.

Безформена рокля

Това е тоалет, който наистина ще ви превърна в ретро леличка от 80-те и ще добави поне 20 години на визията ви. 
Безформената рокля разваля визията, увеличава обема а фигурата и не изглежда естетично добре. Трябва да изоставите подобни дрехи, дори и да ги обичате и да се чувствате удобно в тях.
 

 
Може да опитате да спасите ситуацията с колан, но повечето пъти и това няма да свърши работа. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Зоро

Зоро 12.03.2023 11:41

Що не си е....м.....а?

Минка

Минка 12.03.2023 11:42

А, ако съм дебеличка?