logo

Задължително трябва да имате тези неща в гардероба си през 2021 г.

Задължително трябва да имате тези неща в гардероба си през 2021 г.

Модни експерти посочиха какво ще е хит през този сезон и трябва да си набавите

В днешно време и тези пандемични времена модните тенденции продължават да се променят, но с разликата, че вече се мисли малко повече и за комфорта, а поговорката „Трай бабо за хубост” остава на заден план.

Нова мода 18+: Карди Би показа пищни форми в скандално бельо ВИДЕО

Сигурни сме, че този подход допада на много хора, защото напоследък все по-важно е да ни е комфортно в дрехите и обувките ни.

Модни експерти посочиха какви неща задължително трябва да имаме в гардероба си за пролетта на 2021 година, ако искаме да сме в крак с последните тенденции.

Без фотошоп: Как изглежда Джей Ло в реалния живот СНИМКИ 18+

Водоустойчиво яке

За да се чувствате комфортно, без значение дали вали сняг или дъжд, може да заложите спокойно на водоустойчиво яке. Може да изберете модел, по-прилепнал към тялото, който да предпазва и от студ.

Прави дънки

Този обикновен модел остава на върха на хитовите тенденции. Той вталява краката и е много удобен за комбинация с всички останали дрехи.

Кървава зависимост свързвала Елизабет II и принцеса Даяна

Ярки маратонки

Пролетта е времето, когато може да си позволите да захвърлите ботушите през повечето дни и да заложите на нещо по-леко и спортно. През пролетта на 2021 година е добре да заложите на нещо практично, което обаче да създаде настроение.

Уверете се, че горната част на маратонките не е от плат, за да предпазите крака си и от най-дълбоките локви. Що се отнася до основния цвят, предлагаме да заложите на бежаво, но с цветни акценти.

Полувер голям размер

Това напоследък е истински хит и тенденцията от зимата се задържа и през пролетта. Защото обаче сме в годината на металния вол, е добре да заложим на сиви, бели и небесно сини нюанси.

Пуловерът ще даде много уют към визията ви, а и е чудесен начин да се стоплите през по-студените дни.

Чанта “duntik”

Ако не сте имали такова нещо, то задължително е крайно време да си набавите. Тя е актуална само за пролетния сезон, а лятото задължително е редно да я приберете в гардероба.

Тези чанти са направени от пух и се различават с това, че са изключително просторни и не особено претенциозни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Цветът на 2021

Цветът на 2021 14.02.2021 12:12

Сив и жълт