10 закона на кармата, които могат да променят живота ви

10 закона на кармата, които могат да променят живота ви

Човек не може да избяга от последиците от своите действия, но ще страда само когато сам създаде необходимите условия за това

В превод от санскрит думата "карма" означава действие. Създаваме я, когато си взаимодействаме с околната среда. 

Законите на кармата управляват всичко, което се случва в нашия свят. Трябва да ги познаваме много добре, за да можем да живеем в хармония със себе си и околните, да реализираме своя потенциал и да постигаме успехи. Те ни помагат да преминаваме през живота не слепешката, а да вървим право към целта. 

Човек не може да избяга от последиците от своите действия, но ще страда само когато сам създаде необходимите условия за това.

Кармата може да бъде или лоша, или добра. Всичко зависи от нашите мисли, чувства, емоции и постъпки.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за това към кои 10 закона на кармата е добре да се придържате, за да промените живота си към по-добро. Именно те формират човешката съдба. 

Кармата е еквивалентна на закона на Нютон, че всяко действие си има противодействие. 

Когато мислим, говорим или действаме, ние инициираме сила, която ще реагира по съответния начин. Тази връщаща се сила може да бъде модифицирана, променена или преустановена, но повечето хора не успяват да се избавят от действието й. Този закон за причината и следствието съществува не като наказание, а изцяло в името на образованието или обучението.

Щастливите хора са наясно с тези 4 ритуала и не спират да ги прилагат!

Законът за причината и следствието е много прост. Трябва да помните, че получавате това, което давате. Ако сте изпълнени с радост и спокойствие, споделете чувствата си с околните. Позитивите веднага ще се върнат при вас!

Създаване 

Не чакайте нещо добро да се случи в живота ви. Опитайте се да го създавате ден след ден. Така ще забележите, че сте започнали да привличате положителни неща и събития.

Приемане

Хубавите събития в живота ви могат да лесно да бъдат заменени с лоши. Ако искате първите да бъдат повече, трябва само да следвате един прост принцип.

За нищо на света не започвайте новия ден с тези неща, ако не искате да прогоните късмета си!

Приемайте с благодарност всички житейски уроци, които ви изпраща провидението. Тяхната задача е да ви научат на нещо важно. Не се спирайте на лошото, а мислете за доброто. 

Растеж

Допускате огромна грешка, когато се опитвате да контролирате хората около вас и да променяте света, който ви заобикаля. Запомнете нещо много важно: можете да промените само себе си! Само вие решавате какво да пуснете в душата и сърцето си. Изберете пътя на прогреса и се опитайте да не се отклонявате от него. Всеки ден се стремете да станете по-добри от вчера. Променяйте в себе си това, което искате да промените.

Отговорност

Вие сте отговорни за всичко, което се случва в живота ви. Няма нужда да обвинявате света и хората около вас, когато нещо се обърка.

7 признака, които издават, че сте жертва на черна магия

Ако ви се случват лоши неща, не бива да губите време в търсене на виновници. Вие сам сте привлекли тези събития. Контролирайте живота си, вместо да прехвърляте отговорността върху другите. Само по този начин ще постигнете това, за което мечтаете!

Свързаност

В нашия свят всичко е свързано. Законът на кармата казва, че незначителни неща не съществуват. Трябва да завършвате всичко, с което се захващате. Трябва да отдавате значение на всяка минута, час, ден и година. Всички те влияят на това, което ще се случи с вас в бъдеще.

Концентрация

Способността да се съсредоточите върху едно нещо е най-краткият път към духовната хармония. Всеки път, когато опитвате да се справите наведнъж с куп задачи, изпитвате безпокойство.

С тези прости трикчета ще привлечете късмета и парите в живота си

Научете се да се фокусирате върху едно нещо и  животът ви ще бъде много по-прост и приятен.

Тук и сега

Когато отчаяно сте се вкопчили в миналото, се лишавате от настояще и бъдеще. Оставете навика да съжалявате за това, което някога сте правили или не сте направили, зад гърба си. Кажете си, че миналото вече го няма и  тръгнете смело напред. Само тогава ще поемете по пътя на личностното израстване!

 

Уроците на живота

Ако не можете да се поучите от грешките си, неизбежно ги повтаряте отново и отново.

Всеки ден от седмицата си има свой цвят! Ето как трябва да се обличате, за да не се отървете от късмет

Когато взимате важни решения, не се притеснявайте да се доверявате на опита си. Той ще ви подскаже до какво ще доведе избора ви. 

Търпение и награда

Не се стремете да получите всичко наведнъж. Успехът и просперитетът идват само при тези, които могат да чакат. Не се съмнявайте, че когато подходящото време настъпи, заслужената награда ще ви намери./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

нсп

нсп 30.05.2019 13:00

A законът на Нютон за равното по големина и в обратна посока противодействие дали не действа ,т.е. правиш добро и получаваш зло или обратно?