Интересен тест: Погледнете врата си и разберете що за човек сте

Интересен тест: Погледнете врата си и разберете що за човек сте

Дължината на врата не е просто физиологична особеност, а реална възможност да четеш всеки, като отворена книга

Различни интересни тестове ви помагат да разберете по-добре не само себе си, но и хората около вас. Въз основа на това как седи човек, какво яде или колко е дълъг вратът му, психолозите правят интересни заключения.

Днес ви каним да направите психологически тест за вашата психика и да опознаете себе си по-добре.

Обичате палачинки? Задължително прочетете този материал

Този тест за ментална картина е разработен за диагностициране на личността на човек. Авторите му твърдят, че дължината на врата не е просто физиологична особеност, а реална възможност да четеш всеки, като отворена книга.

Дълъг врат

Хората, които имат обективно дълга и слаба тази част от тялото, са склонни да бъдат независими и уверени в себе си. Имат силен характер и силна воля, свикнали са да решават всичко сами. За тях няма непреодолими задачи - по-скоро такива хора се ръководят от принципа „Мога да направя всичко“. Те не знаят как да поискат помощ, почти никога не търсят съвет.

Те се чувстват добре сами, имат малко приятели и не обичат шумните компании. Те поставят граници в отношенията – за тях е важно да се чувстват свободни. Някои хора смятат, че тези с дълги вратове са затворени и груби, но в действителност това е интровертност.

Тези продукти помагат в борбата с лошия дъх

Средна шия

Човек със средно дълъг врат знае как да поддържа баланс. Може би има добри дипломатически умения - той е като посредник между две крайности. Човек с такава шия се въздържа от конфликти, вярвайки, че мирът е по-важен от това да бъдеш прав. Умее да обсъжда проблем и да намира най-рационалното решение или компромис.

Но въпреки такава лоялност, има способността да отделите време и да откажете помощ, директно изразявайки умората си. Въпреки че всъщност поемането на отговорността за решаване на проблемите на всички около него е норма за човек със среден врат и в същото време той не е свикнал да моли за помощ.

Къса шия

Обективно късият врат показва грижовен, мил и чувствителен човек - той винаги е готов да помогне на нуждаещите се. Всеотдаен и верен, той ще остане продуктивен в дългосрочен план, дори ако види, че всичко не върви по план. Собственикът на къс врат е този, който не се отказва наполовина и ще остане до вас дори в най-мрачните времена./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 20.10.2023 13:31

Остава да сложите размерите на малък,среден и дълъг врат!Та като вземем метъра,да знаем какво мерим....дълъг ли среден ли или къс....

Таня

Таня 20.10.2023 16:23

Ха ха ха. Точно.