logo

Кой сте били в предишния си живот според зодията

Кой сте били в предишния си живот според зодията

Звездите и планетите почти никога не бъркат

Астрологията е уникална наука, която разкрива много неща за нас и бъдещето ни. Много хора я отричат, но други пък са усетили, че именно благодарение на нейното водачество, са постигнали различни благинки в живота си. 

Жесток удар от съдбата за 4 зодии

Звездите и планетите почти никога не лъжат и именно заради това група астролози са решили да направят проучване и да разберат какви сме били през миналия си живот на база на това каква е нашата зодия. 

Оказва се, че астрологията може да бъде и ръководство за миналото. Проверете кой сте били през миналия си живот. 
 

Овен

Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на Марс. Вие умело ръководите много хора и именно това говори, че най-вероятно в миналото си сте били военен водач, революционер и т.н. 

Вие сте вярвали в справедлива кауза и сте имали много съмишленици.

Все пак е добре да запомните, че страстта и импулсивността могат да превърнат някое приключение в престъпление. В пристъп на ревност, негодувание и гняв сте вършили неща, които са ви докарвали големи проблеми. 

Добре е да бъдете предпазливи и внимателни в действията си. 

Телец
Венера ви носи желание за естетика и правене на изкуство. Най-вероятно в миналия си живот вие сте били склуптор, художник или пък архитект. Кой знае - може би картините, които сега виждаме изложени в различни галерии, са именно дело на вашите златни ръце. 

Поради любовта, с която Телците са изпълнени, те често са работили с дни върху своя шедьовър, без да вдигат поглед. 

Съвет: Не забравяйте, че почивката е важна. Прекарвайте повече време със семейството и близките си, защото Венера ви е дарила не само с усет за красивото, но и с нужда от любов и способността да я давате и получавате. 

Хороскоп за 2020 година: Пари и любов за 3 зодии

Близнаци

Вие сте общителни и способни да плените всеки със своето дар слово. Това ви е дарил Меркурий. През миналия си живот вие най-вероятно сте били в светлината на прожекторите и сте имали много почитатели, които са се наслаждавали на таланта ви. 

Има едно голямо "НО" обаче. Вие имате много остър език и може да наранявате хората с думи. Точно заради това лесно сте в състояние да си спечелите врагове, които с радост биха ви наранили или навредили. 

В настоящето най-вероятно гравитирате към благотворителност. 

Съвет: Проверете внимателно хората, на които решавате да помогнете и подадете ръка, в противен случай може да търпите тежки загуби. 

Лъв

Слънцето защитава Лъвовете, които са дарени с творчески талант и харизма. Лъвовете жадуват за внимание, слава, популярност и в миналия си живот сте били много известни личности. 

Може да сте били прекрасни оратори, защото приказките, подобно на Близнаците, също умело ви се отдават. Най-вероятно през миналия си живот сте били поет, трубадур, писател. 

Съвет: Лъвовете не се нуждаят от чужди съвети, вие най-добре знаете какъв трябва да е вашият път. Доверявайте се повече на интуицията си. 

Тези зодии ще получат всичко, за което са мечтали през 2020-а

Дева

Девите често са перфекционисти. Най-вероятно вие сте били учен или философ през миналия си живот. Вашата педантичност и гъвкав ум са ви помогнали да направите не едно и две открития. 

Въпреки това вие сте били тревожна личност. Ние живеем в несъвършен сят, в който не всичко може да е просто и не винаги желанието ви за най-високи постижения може да бъде удовлетворено. 

Съвет: Прощавайте повече на себе си, близките си и хората около вас, в противен случай може да загубите някой стойностен човек. 

Везни

Венера ви е дарила с копнеж за хармония, тъй че вие гравитирате към равновесие и справедливост. В миналия си живот най-вероятно сте били съдия или адвокат. 
Приравнявате приятелите и роднините си, но това всъщност може да ви коства много и да рискувате някой да остане обиден. 

Съвет: Не си позволявайте да си мислите, че сте по-умни и добри от околните, опитвайте се да се вслушвате в съветите на по-опитните хора. 

Хороскоп: Тежки промени преобръщат живота ви през 2020 година

Скорпион
Дарбата на Плутон е прозрение и интуиция, което пък може да бъде чудесно качество за един шпионин, агент или партизанин. 

В съвременния свят Скорпионът също има много таланти, които да покаже.  Тези хора са много проницателни и обикновено само за секунди разгадават намеренията на околните.

Съвет: Избирайте внимателно страната, на която решавате да минете и на която помагате.

Стрелец

Юпитер ви е дарил с приключенски дух и желание за свобода. Вие най-вероятно сте били откриватели през миналия си живот.

Съвет: Следвайте идеите си, но не забравяйте, че все пак е добре да обмислите внимателно по кой път за реализирането на целта си ще тръгнете, за да не претърпите големи загуби. 

Козирог

Сатурн ви налага ограничения и определена философия, която ви поставя в рамка. Това обаче ви позволява да станете индивидуалист и изявена личност в дадена сфера. Истински шампион. Най-вероятно в минал живот вие сте били спортист. 

Съвет: Внимавайте и се грижете повече за себе си. Не работете чак толкова неуморно. 

Пълен хороскоп за 2020 година! Първа част СНИМКИ

Водолей

Водолеят е знак, който попада под патронажа на Сатурн. Най-вероятно в миналото си вие сте били църковен служител.

Уран, който също ви контролира, обаче може да събуди бунтарски дух у вас и тогава през миналия си живот всъщност да сте били опозиция на църковната власт. 

Съвет: Служейки на хората, не забравяйте да се погрижите и за себе си. 

Риби

Душата на Рибите е под влиянието на Нептун. Тя е привлечена от хармонията, мира и просперитета. В предишния си живот най-вероятно сте били владетел на държава или пък шеф на голямо предприятие. Служителите ви са просперирали и са обичали своя "господар". 

Съвет: Вярвайте повече в себе си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

MECHOPUH

MECHOPUH 14.05.2020 17:10

А от коя зодия са сметосъбирачите и др. подобни?

Рак

Рак 14.05.2020 20:08

Къде е рачетооо?

Петя

Петя 14.05.2020 22:39

Къде загубихтеРака?

ТЕО

ТЕО 15.05.2020 1:19

ЛИПСВА ЗА ЗОДИЯ РАК !!!

Архимед

Архимед 15.05.2020 17:32

Правилното определение за Астрологията е псевдонаука!

Бай Хой

Бай Хой 16.05.2020 1:25

Коя е врачката да и го набутам :D

Мирослав

Мирослав 08.09.2021 9:48

А къде е зодия е рак

Дани Апостолова

Дани Апостолова 09.09.2021 1:59

Къде пропуснахте Рачето Зодията на Васил Левски Характеристиките са много добри за всички зодий и вярно определят хората които познавам

Тео

Тео 10.09.2021 9:18

НЯМА НИЩО ЗА ЗОДИЯ РАК ?