Тези предмети носят щастие и късмет в дома ви

Тези предмети носят щастие и късмет в дома ви

Някои вещи никога не трябва да се внасят в дома ви, те ще донесат лоша енергия, но има и такива, които предвещават дългоочаквани, добри събития

Находките се считат за особено ценни, ако са намерени на кръстопът. Всеки някога е намерил някаква дреболия точно на улицата.

Някои вещи никога не трябва да се внасят в дома ви, те ще донесат лоша енергия, но има и такива, които предвещават дългоочаквани, добри събития. Находките се считат за особено ценни, ако са намерени на кръстопът.

И така, ето кои са намерените неща, които обещават щастие и късмет:

Подкова

Тази находка отдавна се смята за символ на щастие и богатство. Ако имате достатъчно късмет да я намерите на пътя сами, тогава определено ще намерите щастие. Трябва да окачите подкова над входната врата, тя ще служи като талисман.

Икона

Ако сте намерили икона на улицата, това означава, че самият Бог ви насочва към някакъв жизнен път и ви благославя. Тази икона трябва да се занесе в храма и да се освети. Не си струва да носите икони на други хора в къщата си. В никакъв случай иконите не трябва да се изхвърлят.

Запомнете ги: 4 уреда в кухнята надуват сметката за ток безбожно много

Стара монета

Ако попаднете на стара монета, тя ще стане вашият талисман на богатството. Не забравяйте да я вкарате в дома си, това ще привлече финансово благополучие. Колкото по-стара е находката, толкова по-добре.

Бутон

От такава находка можете да създадете силен амулет. Прекарайте червения конец през копчето, завържете възел. Трябва да пазите такъв талисман на тайно място и да не казвате на никого за него.

Ръкавици

Ако намерите ръкавици от противоположния пол, това символизира бърз брак. Не си струва да ги внасяте в къщата, по-добре е да намерите собственика. Ако намерите кожени ръкавици, това символизира успех във финансови дела.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

hoho

hoho 29.08.2022 11:34

Да, най- лесно се намира икона на кръстопът! Откъде ги творите тез смешки!