logo

Тлъсти пачки и много късмет за 4 зодии през май

Тлъсти пачки и много късмет за 4 зодии през май

Астролози разкриха кои знаци ще са много щастливи през този месец

Финансово богатство и страхотен късмет очакват точно четири зодиакални знака, смятат астролозите.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са най-интелигентните знаци в зодиака. Споделихме ви и в кой месец според учените се раждат най-умните деца и защо това е така. 

Тези зодии ще бъдат споходени от големи материални блага, а фортуна ще е с тях през месец май, категорични са експертите.

Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия мачо

Родените под знака на Телец през последния пролетен месец ще получат всичко, за което мечтаят от много време. Този период ще бъде един от най-успешните за Телеца през цялата 2020 година. 

Желанията им ще се сбъднат, сякаш като с вълшебна пръчица. Определено няма да ви липсва нищо през този месец. Струва си обаче да подходите разумно към всичко, което носи съдбата.

Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами

Невероятен успех в работата и финансов план очаква Близнаците през май. Всичко в живота им ще е в подем и дори самотните Близнаци ще успеят да намерят сродна душа. Възможно е дори предложение за брак. 

През май проблемите на Раците ще минат на заден план. Предстоят само положителни събития и приятни срещи. Време е да започнете това, което е замислено отдавна. Успехът ще съпътства представителите на знака по всички въпроси. Важно е да действате решително. 

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Астролозите обещават на Девите успех в отношенията с половинката, но и бърз професионален растеж. Тези, които имат проблеми на работното място от дълго време, най-сетне ще успеят да ги решат. Всичко ще им върви с лекота. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

КУРИФЕЙ АЛЕНА

КУРИФЕЙ АЛЕНА 03.05.2020 15:43

Бахти псевдоастрологията. простотия. Алена

Бай Хой

Бай Хой 15.05.2020 0:49

Курви збогом :D