logo

7 начина да направите секса в поза „Едзачка“ още по-горещ

7 начина да направите секса в поза „Едзачка“ още по-горещ

Мнозина казват, че тя е сред любимите не само на жените, но и на мъжете

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме какво трябва да направите, за да подобрите секса, ако мъжът е неопитен. Малко преди това ви разкрихме девет секс трика за подобряване на интимния живот

Освен това от jenata.blitz.bg ви издадохме 11 секс съобщения, с които ще възбудите половинката си до полуда.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за това как да разнообразим и нажежим до червено страстите в леглото. 

Мнозина казват, че „Едзачката“ е една от най-обичаните от мъжете и жените зодии. За силния пол тази поза е идеална, тъй като гледката, която му се открива е невероятна, а и контролът е изцяло в жената. Точно това пък допада на нежния пол.

Но има ли как да разнообразим тази иначе класическа поза? Да! От jenata.blitz.bg открихме точно 7 начина, благодарение на които ще нагорещите страстите до червено и ще си гарантирате още и по-силни оргазми.

И така – ето ги и седемте трика, благодарение, на които ще се радвате на нови изживявания в секса дори и с добре познатата поза „Едзачка“.

Ъгълът е всичко
Позата на „Ездачка“ не предполага, че ще седите през цялото време, като стабилен калайдисан войник, под ъгъл от 90 градуса. Това не е много удобно и проникването ще бъде достатъчно дълбоко, така че пенисът на мъжа да може да опира до шийката на матката, а не всеки го харесва. Вместо това е по-добре да се наклоните леко напред или назад, за да се позиционирате под ъгъл от 45 градуса спрямо него (транспортиращото устройство не е задължително).

Бъдете непредвидими
Не, не е необходимо изведнъж да извадите хамстер от джоба си, просто се придържайте към неравномерен ритъм: променете скоростта и дълбочината на проникване. Започнете с малки бързи движения, след което си позволете да „паднете“ леко надолу - така че партньорът да ви изпълни. Запомнете: колкото по-непредсказуем сте, толкова по-бавно ще свърши.

Танцувайте, докато сте отгоре
Движете бедрата си, сякаш чувате музика. Можете да хванете ръцете му за бедрата му, за да поддържа баланса му, или да сложите ръцете му на гърдите и да ги държите така, че да не избягат.

Използвайте ръце
Не знаете къде да сложите ръцете си, както във фотосесия? Експериментирайте със собствените си ръце и ръцете на партньор. 

Опитайте следното:
сложи ръце на бедрата си за допълнителен лост, за да може да покаже как иска да се движиш;
направете го сами по гърдите и го погалете, за да види;
сложи ръце на гърдите си;
облегнете се назад, променяйки ъгъла и опирайки ръцете си на пода.

Не се страхувайте да завземете властта
Искате ли да направите „Ездачката“ още по-гореща? Дръжте ръцете на партньора си над главата си (над главата му) или използвайте белезници. Е, или просто му заповядайте да не мърда. Възможно е той да му хареса как напълно сте овладели контрола над ситуацията и той може само послушно да лъже и да чака, когато „играете достатъчно“ с него.

... и се чувствайте се свободни да искате повече
Това, че сте отгоре, не означава, че трябва да свършите цялата работа за него: можете да прехвърлите инициативата в неговите ръце (в буквалния смисъл на думата). Помолете го да ви погали и напътства, или го помолете да ви обърне по гръб, за да си починете малко.

Накарайте го да седне
Ако ви е омръзнало да се поклащате или просто искате да смените позицията си, просто го помолете да заеме седнало положение, така че ъгълът ще се промени малко и ще стане не толкова „остър“, а вие ще сте много близо един до друг - можете да се целувате или просто гледате в очите. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай