logo

Болезнена раздяла застига тези зодии през 2021 година

Болезнена раздяла застига тези зодии през 2021 година

Все пак когато една врата се затваря, друга скоро може да се отвори

Според астролозите тази година ще се окаже трудна в любовен план за няколко двойки зодии. Експертите по планетите предричат, че тях ги чака болезнена раздяла. 

Павел Глоба обещава тлъсти пачки на 3 зодии през април

Представителите на тези знаци ще живеят известно време белязани от любовната мъка и загубата на любимото си същество, но е редно да помислят, че понякога наистина всяко зло е за добро и когато една врата се затваря, съвсем скоро друга ще се отвори. 

Астролозите посочват конкретно кои зодии могат да очакват тотален крах в отношенията си през 2021 година.

3 зодии ще жънат приказни финансови успехи през март

Овен и Рак

Ще започнете да се отдалечавате един от друг и това ще бъде по вина на Овена. На огнения знак ще му стане твърде скучно в тези отношения. Раците пък ще започнат да се бунтуват заради постоянното желание на Овните да бъдат в компания. 

Близнаци и Водолей

Близнаците копнеят да са в разгара на всички събития и светлините на прожекторите. Водолеите обаче имат нужда от спокойствие. Вторите ще намерят утеха в работата си, смятат астролозите. 

Внимавайте много с тези 3 зодии! Ядосате ли ги – става страшно

Лъв и Стрелец

Това са напълно противоположни личности и няма как да живеят и ден без кавги по какви ли не теми. В споровете обаче няма да има победител. Всеки от двамата ще вярва до последно, че именно той е прав. 

Раздялата при тях ще се случи заради пореден нелеп спор. Осъзнаването, че това е грешка обаче ще ги осени доста по-късно. 

3 зодии ще срещнат голямата любов тази пролет

Скорпион и Риби

Скорпионите ще се дразнят на безпомощните риби, които не спират да парадират със слабостта си и търсят внимание чрез нея. 

Рибите пък търсят перфектният партньор, така да се каже принцът на бял кон, излязъл от някоя приказка, а Скорпионите, няма смисъл да се лъжем, са много далеч точно от този образ. 

Няма как тези партньори да се разбират добре и именно заради това пътищата им просто ще се разделят. 

Бягайте далеч от тези 4 зодии, ще съсипят живота ви

Дева и Козирог

Кавгите ще започнат от самото начало на 2021 година. Интензивността им само ще се увеличава  през всеки изминал ден и никой от представителите на двата знака, няма да е готов и способен на компромис. 

Коментирай