logo

Драма в кралското семейство, Камила никога няма да прости на Меган

Драма в кралското семейство, Камила никога няма да прости на Меган

Херцогинята на Корнуол едва ли някога ще може да погледне със същите очи съпругата на принц Хари

74-годишната Камила, е истински спътник в живота на 72-годишния принц Чарлз. Тя ще е до него до последния му дъх. 

Сензационни разкрития за голямата и несподелена любов на Даяна СНИМКИ

Напоследък Камила не напуска съпруга си и за момент и следи много внимателно здравословното му състояние. Това е така, защото в продължение на няколко години престолонаследникът трябваше да понесе много удари на съдбата - първо предателството на сина си, а после и смъртта на баща си. 

Експерти са сигурни, че Камила никога няма да прости на Хари и съпругата му за публичните им лудории. Особено силен удар върху принца на Уелс бе нанесен с Мекзит и многобройните интервюта на сина му, в които херцогът на Съсекс неведнъж оповестяваше болезнените им отношения.

Зловещо! Ковчегът на Даяна е празен, а гробът й… Ексклузивни СНИМКИ

Спомнете си, че в сензационен разговор с Опра, Принц Хари призна, че е разочарован от баща си, който го лишава от финанси и дори не му вдига телефона. Принцът критикува Чарлз като родител.

Меган пък изненадала най-силно именно херцогът на Уелс и камила с оплакванията си. Бившата американска актриса разказа за тормоза в кралското семейство.

Операция "Паджет" с 8 скандални версии за смъртта на Даяна

Маркъл твърди, че след сватбата е трябвало да се въздържа от публични изказвания, а в самия Бъкингамски дворец не веднъж й се налагало да слуша коментари за цвета на кожата на бъдещия си син.

В резултат на това дори Меган се замислила да сложи край на живота си и обмисляла да се самоубие.

Тези гръмки изявления на Маркъл се отразиха на здравословното състояние на принц Чарлз. Камила също развила непоносимост към Хари и жена му и била готова да стъпче тази двойка, въпреки привидния неутралитет на Бъкингамския дворец./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

НАЙ ДОБРОТО

НАЙ ДОБРОТО 27.08.2021 21:27

АКО ТАЯ ПАЧА СЕ БЕШЕ ГРЪМНАЛА ,ЩЕШЕ ДА Е НАЙ ПРАВИЛНО. НО ТАКИВА КАТО ТАЯ НЕ СЕ УМИРАТ,ТЕ РАЗМИРИСВАТ И ОМИРИСВАТ ВСИЧКО ОКОЛО ТЯХ. НЕУДАЧНА АРТИСКА,НЕУДАЧНА ЛИЧНОСТ.

БЪЛГАРКА

БЪЛГАРКА 01.10.2021 2:31

Тая "артистка", мислеше ,че Кралският дворец е Холивуд!!! Посредствена, алчна иэбелваща се.....