logo

Как да разберете, че един мъж е лош любовник още преди първия секс? 18+

Как да разберете, че един мъж е лош любовник още преди първия секс? 18+

Погледнете по-отблизо какво точно правят кандидатите за вашето сърце и време

Поведението на мъжа ще ви подскаже, че е по-добре да не го пускате в спалнята. Не е необходимо да пускате нов мъж в спалнята си, за да разберете, че неговите умения ще ви разочароват.

Експертите смятат, че има сигурни признаци, които издават лош любовник в мъжа още на първите срещи. Погледнете по-отблизо какво точно правят кандидатите за вашето сърце и време.

Липса на допир
Според психолозите темпераментните, нежни хора почти винаги обичат да докосват другите, за тях това е друг език на общуване, показател за симпатия. Ако нов познат в разговор никога не е докосвал ръката ви, не се е опитвал да прегърне, най-вероятно той няма да ви хареса в леглото.

Ако той не знае защо да докосва момиче, когато не сте в леглото, тогава едва ли ще бъде изненадан от нещо и в спалнята.

Склонен е да бъде егоист
Какво можете да очаквате в леглото от нарцисист? Най-вероятно в близост човекът ще се окаже също толкова егоистичен, няма да се интересува от вашето удоволствие. Ако забележите, че мъжът е съсредоточен върху себе си и се опитва да прехвърли всеки разговор на най-добрия човек на света, тогава определено не трябва да очаквате креватни подвизи от него.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Човекът говори за победи
Тук, разбира се, става дума за интимни подвизи. Ако на думи вашият приятел е истински Казанова, най-вероятно в леглото той ще бъде много посредствен. Истинските женкари знаят със сигурност, че основната ерогенна зона на жената е нейният мозък, така че определено не си струва да събаряте романтичното настроение, като говорите за първото.

Яде бързо
Храната и сексът са най-простите телесни удоволствия. Те са много по-свързани, отколкото изглежда: ако човек не знае как да се наслаждава на вкусна храна, поглъща ястие след ястие, без да разбира нюансите и ароматите, той ще се държи по същия начин в леглото.

Той е алчен
Един стиснат мъж в живота определено няма да бъде щедър в леглото - не е нужно да очаквате нежност и подвизи от него. Според психолозите готините любовници обичат да правят подаръци, да споделят радост, за тях е важно да виждат, че другите са щастливи и още повече, когато става въпрос за жената, която харесват.

Внимавайте много, ако имате връзка с някой от тези зодии! Толкова са непоправими, че не заслужават втори шанс!

Той е сексист
Едва ли може да се очаква нежност и благоговение от човек, който смята жените за много по-ниски, не вярва в равенството и няма да промени възгледите си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!