Как правилно да обичаме мъжа до себе си

Как правилно да обичаме мъжа до себе си

Има аспекти, които е важно да се вземат предвид в една връзка, за да се създаде силен съюз

Всяка жена тайничко си мечтае да има идеална връзка. Но знаем ли как да обичаме мъжете, за да може тази връзка да се развие в силен съюз? 

Как да построите тактиката си, за да може и двамата да се чувствате комфортно един с друг?

Много често несъзнателно жените поемат нещата в свои ръце и започват да контролират избраника си, но постепенно прекрачват всички граници и започват да повтарят: не ходи там; не прави това; този твой приятел не е най-подходящ за теб...

Има достатъчно подобни ситуации, в които една жена избира доминираща позиция и се опитва да се конкурира с мъжа до себе си. Но рано или късно дори и на най-послушното и предано гадже ще му писне и ще покаже истинското си мъжко "Аз". 

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

Струва ли си да довеждате отношенията си до подобна критична точка? 

Представете си ситуация, в която любимият ви започне стриктно да спазва установените правила и започне послушно да изпълнява всички команди, които сте издали. Той отказва да ходи на бар с приятели, не ходи на фирмени партита, нито на риба с приятели.

Този, когото сте считали за истински мачо, се прибира вкъщи след работа и седи до вас и ви гледа в очите като послушно кученце.

Никога не трябва да казвате тези 7 неща на мъжа си, ще го изгубите!

Погледнете нещата отстрани със собствените си очи и с очите на другите. Как ще изглежда и какво място в обществото ще заеме любимият ви, ако непрекъснато повтаря: жена ми няма да позволи; приятелката ми е против това; моята любима няма да хареса това?

А когато някога поиска същото от вас? 

Да обичаш означава да даваш свобода на избора си, да му даваш възможност да взима решения и да му позволяваш да бъде независим човек.

9 признака, че е време да сложите край на връзката си

За мъжете свободата е нещо много специално, което не са готови да дадат на нито една жена. Отнемайки нещо толкова важно от тях, определено ще трябва да дадете нещо в замяна. 

Ясни правила как да обичаме мъжете няма. Всички те са различни, както и техните предпочитания, ценности и начин на живот. Но има аспекти, които е важно да се вземат предвид в една връзка, за да се създаде силен съюз. 

Подкрепа

Подкрепяйте избраника си във всичко, дори ако ви се струва, че се справя зле. Радвайте се всичките му постижения, дори и на най-малките.

12 вълшебни фрази, които ще ви го поднесат на тепсия! (СНИМКИ)

Мъжът трябва да чувства, че от него зависи благосъстооянието на семейството и да знае, че винаги ще се радва на подкрепа, грижа и любов, дори и при неуспех. 

Грижа

Да се грижиш не означава да покровителстваш при всяка възможност. Ако вашият мъж обича мусака, приготвяйте му я по-често, следете за външния му вид и не му натривайте носа на публично място.

10 признака, че твоят приятел всъщност е лудо влюбен в теб

Релаксиращ масаж след натоварения работен ден? Защо не? И да, ако се нуждае от много внимание, когато е болен, не пропускайте този момент.

Удар под пояса

Ако имате три висши образования, голям професионален опит и знаете много неща, няма нужда да парадирате с това пред половинката си. Може би той не може да се похвали с това, което имате, но сте се влюбили в него заради нещо, нали?

6 малки тайни, с които ще го накарате да се привърже към вас

Опитайте се да го вдъхновите за нещо, без да поставяте условия. Опитайте се да събудите интереса му към някоя книга, идете на изложба или театър, но в никакъв случай не налагайте идеите си!

"Не" на кавгите на публични места

Личните ви отношения не са предмет за обсъждане на публично място. На кого му трябва да знае какви проблеми имате, какъв голям кретен е и колко много мразите майка му и приятелите му?

Забравете дори и за невинните караници и бъдете тактични! 

"Да" на свободата и независимостта

Не е необходимо да проверявате и контролирате всичко! Това е ясен признак за собствената ви несъстоятелност. 

Тези 5 черти от характера му издават, че никога няма да бъде добър съпруг!

Често жените стигат до абсурдно поведение и тук не става въпрос за проверка на съобщенията. Някои дори успяват да заведат за ръчичка мъжете си до фризьорския салон, само защото ще го подстригва жена. 

Това не е любов, а деградацията на личността! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай