logo

Линдзи Лоън попиля жертвите на сексуален тормоз, които са част от #MeToo, но сега…

Линдзи Лоън попиля жертвите на сексуален тормоз, които са част от #MeToo, но сега…

След големия гаф, който направи преди време актрисата Линдзи Лоън поднесе извинение на жертвите на сексуален тормоз, които подкрепят движението #MeToo. Преди време тя ги нарече „слаби“.

След коментарите си тя получи доста нападки в социалните мрежи, което я принуди да даде нови обяснения по темата.

"Искам безрезервно да се извиня за болката, която цитатите в интервюто ми пред The Times причиниха. Цитатите ми бяха свързани с на надеждата, че няколко фалшиви обвинения могат да накърнят важността на движението #MeToo. Както и да е, оттогава научих как заявления като моето могат да са болезнени, което не беше моето намерение. Съжалявам.“, заяви пред сп. People звездата от „Гадни момичета“.

Припомняме, че преди дни Лоън изрази следното мнение относно нашумелите през последната година скандали в Холивуд: „Ако се случи в един момент, говориш за него в същия момент. Ще се намразя, че казвам това, но мисля, че жените, които говорят за това, изглеждат много слаби, а всъщност са силни. Но тези момичета, които си признават и самите те не знаят кои са, го правят за внимание. Това изменя смисъла на случилото се“. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай