logo

Приятелката му заспа с изкуствените си мигли, а той изуми мрежата с това, което направи (СНИМКА)

Приятелката му заспа с изкуствените си мигли, а той изуми мрежата с това, което направи (СНИМКА)

Цялата мрежа го аплодира за уникалния любовен жест към половинката

Колко често момичетата могат да се хвалят с гаджетата си? Е, с изключение на това, че е подарил огромен букет от рози или я е отвел на концерт. По този повод Кеана Бабас се похвали в Twitter с грижовното поведение на любимия си човек.

Един ден Кеана се прибрлаа от работа късно през нощта. Момичето било толкова уморено, че дори нямало сили да измие грима си. И тъй като красавицата обича да носи изкуствени мигли, което е забележимо на много от снимките в нейната страница, тя, разбира се, не успяла да ги свали. 

Гинеколог шокира всички с това, което разкри за митичната G-точката и женския оргазъм!

Когато се събудила, с огромна изненада открила, че на очите й няма нищо. Когато се изправила, видяла, че приятелят й ги е свалил и ги е сложил внимателно на хартиена салфетка. В същото време е успял да запише и коя от коя страна е взел, за да може момичето спокойно да разпознае лявата и дясната.

Неговият мил акт толкова впечатли Кеана, че тя незабавно го сподели в Twitter. Постът, в който тази трогателна грижа от любимия бе публикувана веднага, спечели над 20 хиляди харесвания и положителни коментари.

Невероятно! 7 приятелки купиха имение за над 1 милион лева, за да остареят заедно (СНИМКИ)

Особено този акт предизвика привързаност към половината от последователите.

Хиляди момичета пишеха със завист на Кеана, че приятелят й я обича много. И самите те не биха отказали подобна грижа./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай