logo

Психопатка на месеца: Мъж излезе на първа среща с Жаклин и след това съжали жестоко (СНИМКА)

Психопатка на месеца: Мъж излезе на първа среща с Жаклин и след това съжали жестоко (СНИМКА)

Излишно е да казваме, че всеки от нас е попадал на жена от клас "Психо". Някои дами наистина не знаят кога не са желани, няма да получат скиптъра и ще си останат само на фантазиите. И докато си мислите, че младите са изключително луди, обърнете внимание какво се случва с жените над 30. 

Колко съобщения трябва да изпратите на потенциалният партньор след първата среща:
1. Между 5 и 10 и чакате за отговор
2. Снимка по бельо с още 2-3
3. Около 65 000, добавяйки и различни заплахи по пътя

Представяме нашата номинация за психопатка на месеца. Жаклин Адес от Феникс, Аризона успява да влезе в рекордите на мобилните оператори, полицията и дори нашите лични, след като изпратила повече от 65 000 съобщения след първата среща. Пострадалият сигнализирал в полицията, усещайки, че много скоро тази жена наистина може да изпълни и някоя от заканите си. 
 

Зад решетките, смс-терористката споделила, че е открила мъжа на живота си, вече е кръстила неродените деца и имала план за сватбата. Сред съобщенията присъстват дори антисемитски текстове, защото как да няма такива в любовта? 

Жаки не е изпратила всичките 65 000 съобщения в един ден. Обикновено се въздържала до 500 на ден. През последния месец вдигнала нивото на агресията и стигнала до там, че тайно влизала в дома на своя избран, за да се къпе.

Очевидци споделят, че са я виждали да кисне в колата си пред работата на избрания и още много други. Ако питате нея, броят на съобщенията изобщо не е толкова голям, напротив, можела е да изпрати и още.

Сигурно след следващите 65 000 става и романтична. 

Източник: men.hotnews.bg

Коментирай

Иван

Иван 27.07.2018 23:03

Вие сте уникални идиоти!!!