logo

Сексолог спаси не само секс живота на тази двойка, ами и самите тях (СНИМКИ)

Сексолог спаси не само секс живота на тази двойка, ами и самите тях (СНИМКИ)

Съпрузите, които са официална семейна двойка от две години, признават, че се обръщат към специалист доста често

Наскоро 30-годишна американска актриса и професионална танцьорка Джулиан Хъф и нейния 36-годишен съпруг Брукс Али, който е хокеист, бяха гости на iHeartRadio. Те участваха в записването на подкаст, свързан с интимните връзки и проблемите, които ги съпътстват.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

Гинеколог шокира всички с това, което разкри за митичната G-точката и женския оргазъм!

Съпрузите, които са официална семейна двойка от две години, признават, че се обръщат към сексолог доста често.

Направете това странно нещо преди секс, за да получите страхотен оргазъм

„Мнозина не знаят какво наистина искат. И двамата искахме да разберем какво става помежду ни и какво искаме в секса. Вместо да приемем сегашното състояние на нещата Брукс и аз се опитахме да го разберем всичко и да потърсим помощ от специалист”, заяви Хъф.

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

Тя каза, че сексологът им е давал тестове, които заедно със съпруга й решавали, за да определят „еротичните си схеми“ и да разберат колко са съвместими.

„След като издържах теста си, осъзнах, че специфични неща ми дават усещане за интимност и силна връзка. А Брукс получава същите усещания от други неща. Трябваше да научим любовния език на другите. Например, контактът с очите ми е важен. Доволна съм, когато съпругът ми докосва ръката ми на вечеря. И ако съм кинестетична, тогава Брукс е визуален”, сподели Джулиан.

Цялата истина за женските оргазми и какво чувстват дамите по време и след секс!

Според нея сексологът им е помогнал да се сближат един с друг и всяка двойка, която има проблеми трябва да се посъветва със специалист.

„Интимността е едно от най-важните неща в партньорството. За много хора първата асоциация на интимния живот е секса. И аз го свързвам с разбиране. Брукс е на същото мнение. Никога не съм имала такава интимност с никой друг, както с него”, категорична е Хъф. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай