logo

Шефка държавна агенция отказа  подарък Porsche за 8 март от приятеля си, поради....

Шефка държавна агенция отказа подарък Porsche за 8 март от приятеля си, поради....

Да получи подарък скъпа кола, мечтае всяко момиче. На 8 март Талия Минулина от Татарстан стана за кратко собственик на чисто ново Porsche, но подаръкът я постави в задънена улица и тя го отказа. 

Талия е началник на Агенцията за инвестиционно развитие на Република Татарстан и получила скъпия подарък за женския празник. Това се разбрало по време на правителствения купон по случай 8 март. Пряка транслация на събитието вървяла по канала на президента на Република Татарстан Рустам Миниханов.  

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Тамада на купона бил Леонид Якубович, един от най-известните в Руската федерация тв водещи, познат и у нас от шоуто "Поле чудес". Якубович попитал младата чиновничка дали си има гадже. Тя му отговорила утвърдително и признала, че за 8 март получила от него подарък скъп автомобил. 

Талия Минулина, шеф на Агенцията за инвестиционно развитие на Татарстан

"Подари ми Porsche, но аз засега не зная как да го оформя и узаконя защото нямам право на такива подаръци", обяснила тя и допълнила, че най-вероятно ще върне подаръка. От изненада Якубович я попитал повторно сериозно ли ги говори тези неща.

Как да различите любовница от съпруга на улицата? Трябва само да знаете, че...

Талия отново му обяснила, че според закона руските чиновници нямат право да приемат подаръци по скъпи от 3000 рубли (40 евро). В случай, когато подаръкът превишава този лимит, той трябва да бъде предаден за държавна собственост с последващо изкупуване. Талия обаче не разкрива как е реагирал щедрият ѝ приятел в тази заплетена ситуация./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

тАКА........

тАКА........ 09.03.2019 7:51

В Татарстан е така. В Булгаристан може.Само да има какво да се взема.

taka e

taka e 11.03.2019 14:14

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz