Те са женени от 82 години, а тайната на щастливия им брак се крие в...

Те са женени от 82 години, а тайната на щастливия им брак се крие в...

Дори и сега двамата предпочитат да прекарват времето си заедно

Възрастна двойка от американския щат Южна Каролина разкри тайната си за дълъг и щастлив семеен живот навръх 82-рата годишнина от сватбата си. 103-годишният Даниел и 100-годишната му партньорка Уили Уилямс се запознават в далечната 1935 година. Любовта им е толкова силна, че две години по-късно решават да се оженят. Оттогава са винаги заедно.

В чест на 82-рата годишнина от сватбата на Уили и Даниел близките им правят голямо тържество, на което се събират 115 души. 

През живота си съпрузите са видели много неща. Преживели са войни, Голямата депресия и дори борбата за правата на чернокожите. Даниел и Уили забелязали, че въпреки трудностите, на пътя си винаги срещали добри хора. 

Най-големият въпрос, който не давал мира на представителите на медиите на празника, бил как семейство Уилямс са успели да живеят толкова дълго време заедно в мир и хармония.

На 80-ата годишнина от сватбата си възрастна двойка просълзи всички с тези СНИМКИ

По думите на Уили, това било много просто. 

"Няма никаква тайна. Нужно е само да бъдете добри един с друг. Ние никога не спорим и не се караме, а ако случайно възникне някакъв конфликт, го обсъждаме и заедно намираме решение", казва възрастната жена. 

Дори и сега двамата предпочитат да прекарват времето си заедно - да гледат стари телевизионни предавания или да решават кръстословици.

Лесен тест разкрива колко дълго ще продължи връзката ви!
 Фото © ABC News

А внучката им споделя, че за нея те са пример как двама души трябва да се държат един с друг, за да бъдат щастливи.

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Фото © WSOC TV

"Баба и дядо са много добри приятели. Те общуват и вземат решения заедно, постигат всичко заедно и всеки ги обича, защото са истински", добавя младата жена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Баба и дядо

Баба и дядо 19.05.2019 16:06

Бабетката и дедката изглеждат много млади бе! Да не са се оженили на 5 годишна възраст. Не ми се верва да са на по 100 и 103 години, младеят. Кожата им ако, че е църна, ама д-р Енчев май е бил у тех.

ana55

ana55 19.05.2019 16:52

Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми ! Научи повече :http://bit.ly/2DDbBNt

песимист

песимист 15.03.2020 13:24

В днешно време това е малко вероятно да се случи,защото за много млади семейството е ангажимент,който не искат или не могат да поемат.За тях е по-лесно да живеят като животни.За разюзданата си младост ще плащат по-късно,когато ще бъде късно да променят живота си.