logo

Защо се влюбваме в женени мъже и какви опасности крие подобна връзка

Защо се влюбваме в женени мъже и какви опасности крие подобна връзка

Щом вече четете тази статия, значи и във вашия живот е имало момент, в който сте си казвали: Ех, жалко, че той е женен!

За някои дами отношенията със зает мъж са тема табу. За други обаче съпругата е препятствие, което лесно може да се преодолее.

Защо жените се срещат с чужди мъже?

Работата не е в това, че забраненият плод е по-сладък. Когато една жена разбере, че мъжът е зает, вътрешната й лампичка веднага светва: той е подходящ за съпруг. Той е отговорен и е решил да се ожени, жертвайки свободата си. На него не му е нужно да се бори с други мъже, за да докаже своето превъзходство.

Заетите мъже привличат жените инстинктивно: щом са потрябвали на някоя друга, то няма съмнение, че си струват. И много жени се хвърлят в битка, за да спечелят тази награда. Има два типа любовници:

Осъзната

Тя е наясно какво прави и не се притеснява, че обектът на желанията й си има друга. Осъзнатите любовници не бързат да се омъжват и най-често преследват меркантилни цели. Устройват ги периодичните срещи, запомнящия се секс без обвързване и флирта. И много добре осъзнават, че са желани.

По случайност

Мъжът първоначално не й е съобщил, че вече е женен, а когато тя разбира, че той е зает, вече е много късно. Тя е влюбена в него до уши и с болка в сърцето се примирява да бъде втора цигулка. Тя не е уверена в себе си, страхува се да остане сама и смята, че трябва да има някакъв мъж в живота си, без значение какъв е той./jenata.blitz.bg