Едва ли има човек у нас, който да не обича да си хапва баничка. Много често обаче не ни се занимава с правенето й.
Цял живот съм пържила рибата неправилно, докато свекървата не ми разкри как се прави
Какво ще направите обаче, ако ви кажем, че има начин да направите мини банички само за няколко минути.
Всички у нас обожават баничките на тиган. Супер хрупкави са отвън и мекички отвътре. Буквално се топят в устата.
Продукти:
2 яйца
150 г сирене
3 с. л. кисело мляко
1/4 ч. л. сода
80 г разтопено масло
Разбърквате яйцата, сиренцето, млякото и малко сода. Кората сгънете на три и намажете със зехтин или масло. Сложете плънката и завивате на триъгълници.
Бон апети!/ jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!