logo

Ана извади тяло за грях, по което мъжете въздишат, а жените си мечтаят да са като нея (СНИМКИ)

Ана извади тяло за грях, по което мъжете въздишат, а жените си мечтаят да са като нея (СНИМКИ)

Още миналата година от jenata.blitz.bg ви показахме една от най-актуалните тенденции в снимките, които всяка гореща мадама започна да следва, а именно позата „горещи клекове“. И като говорим за дълги, красиви и изящни крака няма как да не споменем, че формата на женските крака издава безумно много и необикновени неща за притежателката им.

Затова сега от jenata.blitz.bg решихме да ви представим уникалната история на 26-годишната шведка Ана Нистрьом. Тя е считана за най-успешния фитнес модел в страната си, а напоследък и целия свят полудя по нея и формите й.

Стефания Ферарио - модел, който нарушава стереотипите за перфектната фигура (СНИМКИ)

Още от 17-годишна възраст Ана се занимава с фитнес, но откакто Instagram профилът й е следват от над 7,4 милиона фенове тя е още по-известна и богата, отколкото някога е можела да си представи. А всичко това заради сексапилното й тяло и горещи извивки.

Ана е клиентка на най-добрия и известен фитнес треньор в Швеция - Ида Варг. Именно той помогнал на нашата героиня да напредне в областта на фитнеса и да създаде такова прекрасно и привлекателно тяло. Ида Варг самостоятелно подбира диета на Ана и тренировъчният й режим. И той има профил в Instagram и въпреки, чене е толкова популярен като 26-годишната мадама, се радва на престиж в целия свят.

Ана обаче стана толкова известна, че водещите модни и спортни агенции от цял свят започнаха да сключват договори с нея. Тя все по-малко започва да качва снимки от фитнес залата, но снимките й от фотосесии се увеличават значително. 

Тъй като на нейната сметка има повече от 7 милиона абонати, рекламните постове са скъпи и според някои източници сумата, която Ана взима за да рекламира нещо минава десетки хиляди долари. Известно е също, че тя е сред първите 10 най-добре платени фитнес-моделкки в света.

Не можеше да намери нищо скандално за момичето, тя умело крие всичко. Но е известно, че сърцето на шведката вече е взето – тя се среща с фотографа си.

10 звезди излязоха без панталони и показаха сексапилни крака и липса на свян (СНИМКИ)

Любимото упражнение на Анна е пистолет. Според нея тя го повтаря ежедневно, а резултатите са забележими, нали?

Тя тренира пет пъти седмично, яде здравословна храна, но не се отказва от сладкишите, но само преди обяд и само в малки количества.

Хубаво лице, красива фигура и красива усмивка. Какво може повече да каже човек за Ана, която е мечтата на милиони мъже, но може и да послужи за мотивация на също толкова много жени. / jenata.blitz.bg

Коментирай

АРТ

АРТ 19.01.2019 2:05

Г@э, баджаци и л@йна, във една торба...

taka e

taka e 21.01.2019 2:52

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz