Млада жена вече 10 години не си чисти зъбите, резултатът е интригуващ  (СНИМКИ)

Млада жена вече 10 години не си чисти зъбите, резултатът е интригуващ (СНИМКИ)

Много хора се грижат за устната хигиена всеки ден и си мият зъбите сутрин и вечер. Ние сме н научени на това от ранна детска възраст, веднага щом се появят първите зъби. 

Специалистите ни разказват за ползите от миенето на зъбите и ни казват какви ще бъдат последствията, ако не ги почистваме. Знаем, че като си мием зъбите, може да избегнем много заболявания и да се отървем от лошия дъх. 

Но има хора, които не си мият зъбите и го считат за ненужна процедура. В това е уверено и 23-годишно момиче, което не си мие зъбите в продължение на много години. Какво е станало със зъбите му, след като не ги е почиствало вече  10 години? 

Защо много жени обичат да спят със завивка между краката (СНИМКИ)

Алис Кид е на 23 години и не си мие зъбите в продължение на 10 години. Младата жена реши да признае защо не го прави. Тя няма навика да си мие зъбите, което е немислимо за много хора. Алис признава, че още от детството си не обичала да мие зъбите си и го правела само когато ѝ напомняли. 

Всичко се промени, когато тя започна да носи скоби (брекети). Момичето е било принудено да мие зъбите си цяла година, по препоръка на лекар. Но после престанало да ги почиства и решило, че никога повече няма да го направи. 

Мъжът й я нарече „дебела свиня”, но тя му го върна тъпкано! Уникални СНИМКИ

Момичето не разбира защо хората обръщат толкова много внимание на зъбите си. Алис има красиви бели зъби и не ги е почиствала 10 години. Няма проблеми с тях и няма нужда да ходи при зъболекари. 

Как може да имате такива бели зъби и да не ги почиствате?

Всеки ден тя вземаше студен душ и само след седмица видя разликата (СНИМКИ) 

Алис разкрива тайната на белотата на зъбите си. Тайната е, че тя води здравословен начин на живот. Важно е да внимаваме какво какво пием. Алис не пие кафе, чай, газирани напитки и алкохол, а само вода. 

Шок: Случи ли се това нещо с нокътя ви, може да получите инфаркт!

Трябва да се признае, че зъбите ѝ изглеждат по-добре от зъбите на повечето хора, които ги почистват всеки ден. Ако Алис отиде при зъболекар, за да ѝ премахне зъбен камък, той едва ще разбере, че тя вече 10 години не си мие зъбите. И ще се изненада, ако узнае за това.

"Не е нужно да си мия зъбите, аз виждам по зъбите си, че това не им е нужно", уверена е Алис./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай