logo

Намазах ноктите си с паста за зъби, резултатът шокира всички

Намазах ноктите си с паста за зъби, резултатът шокира всички

Приятелките ми просто полудяха, след като видяха какво се случи с ръцете ми

Преди просто не можех да си представя да изляза от вкъщи, без върху ноктите си да съм сложила лак върху ноктите си. Най-често използвах безцветен или заздравител.

При недостиг на витамини яжте тези храни

Винаги съм държала ръцете ми да изглеждат добре, но един ден реших да експериментирам и тотално препоръчах всичките си представи. 

Всичките ми приятелки са в шок и не спират да ме питат каква е тайната ми и как точно съм постигнала тези удивителни резултати. 

6 продукта, които борят вирусите по-добре от чесъна

Разбира се, нямам какво да крия от тях и веднага споделих тайната си. Много от тях не вярват, но съмненията им се изпариха в мига, в който опитаха. 

Тайната е проста - няколко пъти седмично мажа ноктите си с паста за зъби. Нежно втривам продукта с помощта на четка за зъби. Най-добре е да си вземете бебешка, защото техните влакна са най-меки и няма да нараните куликулата на нокътя. 

5 ранни симптоми на рак на гърдата, които най-лесно се пропускат СНИМКИ


На сутринта остава леко да изпиля ноктите си. Понякога нанасям и прозрачен лак. Пастата за зъби перфектно избелва нокътната плочка и изглежда така, сякаш сте си направили френски маникюр./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ТОДОР ОТ ПРОСЛОВУТОТО СТОЛИПИНОВО

ТОДОР ОТ ПРОСЛОВУТОТО СТОЛИПИНОВО 08.06.2020 19:08

АБЕ МОМЕ, КАКВА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ПОЛЗВАШ? аЗ СЪМ МАНГАЛ И СЕ КЪПЯ В ПАСТА ЗА ЗЪБИ ИДЕАЛ И ИЗГЛЕЖДАМ ПОЛУ БЯЛ. КАЖИ СИ ПАСТА ЗА НОКТИ?

Яна

Яна 11.06.2020 14:58

Вярно е това аз също го правя.

пурко

пурко 11.06.2020 16:33

Спор няма, изглежда красиво! Пастата, иди - дойди, ама кой й бърше задника? С тия ности само се гребе и ако така го прови, не ща яяяя !

Факт

Факт 12.06.2020 8:24

Още по-добре е да си намажете задника с люта чушка!

Мила

Мила 29.11.2021 15:10

Това за лютата чушка е най- подходящо.

K040

K040 30.11.2021 6:44

Маникюра е НЕ ХИГИЕНИЧЕН,как си бърше дирника, а след това се храни, пие, помага на детето, на съпруга си...!Тези нокти ТРЯБВА ДА СЕ РЕЖАТ, А НЕ ДА СЕ ОСТАВЯТ ДА РАСТАТ!