Никой доктор не признава за тази смес с аналгин, която е чудотворна!

Никой доктор не признава за тази смес с аналгин, която е чудотворна!

Ако имате болка в ставите, усещане за "тежест" в краката, стари наранявания и т.н. - тази смес ще замени скъпите мехлеми и гелове.

Съставки:

300 гр. алкохол

1 бутилка с камфоров спирт (10 ml)

1 флакон с йод (10 ml)

10 таблетки от най-често използвания аналгин

Всички внимателно се смесват, престояват на тъмно място за 21 дни, и можете да използвате.

Лекува всичко:

радикулит, артрит, артроза, остеохондроза - всичко свързано със ставите, костната тъкан и мускулите.

В тази статия ще ви покажем рецепта, която ще ви помогне да облекчите болката и да укрепите структурата на костната тъкан.

Според експерти, лошата поза е основната причина за болка в гърба, ставите и краката. В тази статия ще ви покажем рецепта, която ще ви помогне да облекчите болката и да укрепите структурата на костната тъкан. Тя прави чудеса за онези, които имат болка в шията, гърба, ставите и краката.

Що се отнася до съставките, от които се нуждаете за тази рецепта, в тях няма нищо скъпо или екзотично. Всичко, от което се нуждаете, е 150 грама желатин, има го във всеки магазин. Вечер, преди да си легнете, разбъркайте две супени лъжици желатин (20 грама) в една четвърт чаша студена вода. Оставете сместа да престои през нощта. Не го съхранявайте в хладилника. Когато се смесва с вода, желатинът се превръща в желе. На следващата сутрин добавете това желе в това, което ви харесва: в пресен сок, мляко, кисело мляко или чай.

Желатинът помага при лечението на болка в областта на шията, гърба, ставите и краката. В рамките на 7 дни ще забележите резултатите.

Направете това за един месец и повторете цялата процедура след шест месеца. По този начин ще "смазвате" ставите.

Какво е желатинът за вашите стави?

Желатинът се счита за висококачествено домашно лекарство и осигурява различни ползи за здравето. Ние изброяваме някои от тях:

Желатинът укрепва ставите и сърдечния мускул.

Стимулира метаболизма.

Укрепва умствените способности.

Подобрява тена.

Увеличава еластичността, укрепва връзките и сухожилията.

Помага за предотвратяването на остеопороза и остеоартрит.

Укрепва структурата на косата и кожата.

Помага при лечението на дисплазия.

Това домашно лечение ще облекчи болката ви в продължение на 7 дни. Вашето състояние значително ще се подобри в рамките на един месец и болката ще изчезне завинаги./jenata.blitz.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 25.06.2018 11:01

"Флакон от йод", както сте го написали, означава празен флакон, в който е имало йод. И какво да правим с това празно шишенце? В него ли да сипем 300 мл спирт и 10 мл камфоров спирт? Как може да пишете медицински съвети толкова неграмотно?

Аврора

Аврора 25.06.2018 11:03

В другата рецепта има две фактически грешки и липсва информацията, че така разтворен, на другата сутрин желатинът ще е като парче бетон, ще смърди ужасно и няма да се разтваря в никакви сокчета, кисело мляко или друго ... Носи ли някой отговорност за тия вредни и неграмотно съставени текстове?

Мдаааа

Мдаааа 25.06.2018 18:12

На МЕТ ще стане ли ако добавя и малко белина ?

Ооо!

Ооо! 26.06.2018 8:32

И... една бутилка камфоров спирт- 10 мл. Наистина неграмотно.Но първата информация препраща към сп. За жената, което иначе никой не чете.

Кака Пена

Кака Пена 26.06.2018 10:23

Бе вие български език знаете ли? Две фрази една след друга с взаимно изключващи се твърдения! Първо твърдение 1.Това домашно лечение ще облекчи болката ви в продължение на 7 дни. Второ твърдение 2.Вашето състояние значително ще се подобри в рамките на един месец . Е КОЕ ОТ ДВЕТЕ е вярно?

Награда за ниско АйКю

Награда за ниско АйКю 27.06.2018 5:58

Типичните глупости на Блиц, които този път надминаха всякакви класации по малоумие. Яденето на желатин смазвало ставите??? Ами що не пиете машинно масло тогава ...

йокин

йокин 31.01.2019 18:28

Ще Ви се подобри,състоянието,като,се явите,пред Всевишния.

Тествал

Тествал 18.04.2023 11:59

Относно първата рецепта. Научих я от друго място. Това което го няма в описанието е: -Аналгина се счуква на прах. (Аз го прекарвам през кафемелачка)

Тествал

Тествал 18.04.2023 12:00

-Вместо спирт слагам първак. Не слагам ракия, че ме заболява сърцето още когато почвам да наливам в бутилката. Може да е плацебо ефект, казва жената... -Всичко се събира в ТЪМНА бутилка. Ако няма тъмна - става и в светла, но загърната с тъмен плат или хартия. Явно светлината пречи на нещо...

Тествал

Тествал 18.04.2023 12:01

-Бутилката е запушена с коркова тапа. Не се държи с отворено гърло. Може би за да не се изпари спирта. -Държи се бутилката на тъмно и хладно /не студено/ място, като на 2-3 дена се разклаща.

Тествал

Тествал 18.04.2023 12:02

-За ползването - намокрям памук. Слагам на болното място. Ако е на крака -чорап отгоре. Ако е на кръста - колан от разтегливите. Преспива се вечер с това. Съседа ми го препоръча това преди няколко години. Колегата му бил доволен. Съседа също.

Тествал

Тествал 18.04.2023 12:02

Пробвах го за болежки на кръста и в краката /предполагах че се шипове/. Постоянно си държа бутилка. До сега съм отсипвал на няколко закъсали човека. Казват че са доволни много...

Тествал

Тествал 18.04.2023 12:03

Край. Явно има ограничение на символите за писане тука...