Сватбен фотограф спаси живота на млада жена с тази СНИМКА

Сватбен фотограф спаси живота на млада жена с тази СНИМКА

Кадърът, на който танцувала в прекрасната си бяла рокля без презрамки, буквално я шокирал  

Млада жена от Нова Зеландия е убедена, че дължи живота си на сватбен фотограф, поканен на тържеството й. Благодарение на един хубав кадър тя разбрала, че страда от смъртоносна болест, пише Honey Nine. 

Мади Кърк-Смит от Уелингтън забелязала, че има малка бучка в гърдите много преди да се омъжи. Обезпокоена, тя потърсила лекарска помощ, но медиците й казали, че няма нищо притеснително.

Изследване сочи, че ядем това всеки ден, а то може да причини рак

С годините образуванието нараствало,но момичето не му обръщало внимание. До деня, в който не започнала да разглежда снимките от сватбата си.

Един кадър буквално я шокирал. На него тя танцувала в прекрасната си бяла рокля без презрамки, а туморът се виждал и с просто око.

"Още на следващия ден отидох при лекар и разбрах, че този тумор всъщност е рак на гърдата", разказва Мади.  

Сватбата на Мади била в средата на 2019 г. В края на юни 2020 г. й предстои да се подложи на последната си химиотерапия, а през юли - на двойна мастектомия. 

Съчетанието на 2 продукта може да предотврати развитието на рака

Младата жена споделя историята си във Фейсбук. В поста си тя разказва, че в началото не са й поставили правилна диагноза, тъй като голяма част от туморите в гърдите на младите жени не били рак. Или поне така мислели много хора. 

Мади посочва три важни неща, които всяко младо момиче трябва да знае в случай, че има някакво твърдо образувание в гърдите, което го тревожи.

"Раковият тумор в гърдата на 30-годишно момиче се усеща и движи по различен начин от тумора при по-възрастни жени. Това, че се движи, не означава, че не е рак. 

Като цяло мамографиите няма да ви дадат напълно точен резултат, тъй като тъканта е твърде плътна. И ултразвукът може да не помогне. Нужен ви е ядрено-магнитен резонанс.

Жена разкри малката си тайна, с която пребори рака

Настоявайте за аспирационна биопсия с дебела игла. Тънкоиглената няма да ви даде точни резултати", съветва тя. 

"Не мога да си представя колко точно много неща можеше да избегна, ако не беше тази неправилна диагноза преди 3 години. Но съм убедена, че са достатъчно много", пише в заключение Мади. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Inga

Inga 18.07.2020 7:33

[url=https://kuban.photography/]фото кубани краснодарского края[/url]