logo

Тази жена е вечно млада заради страшна болест! СНИМКИ

Тази жена е вечно млада заради страшна болест! СНИМКИ

Често пъти казват на 64-годишната Анджела, че е сестра на 34-годишната й дъщеря

Историята на 64-годишната Анджела Пол в повече от уникална. Оказа се, че тя е вечно млада. А тайната й се крие в коварна болест.

64-годишната Анджела 

Историята на Жаклин е повече от феноменална! Никога няма да познаете на колко години е й какво й се е случило (СНИМКИ)

Жената, която е родена в английския град Брадфорд, но сега живее със семейството си в Калифорния, сподели, че често пъти са й казвали, е че сестра на дъщеря й. А отрочето й е на 34 години.

64-годишната Анджела, мъжът й и 34-годишната им дъщеря

Най-горещата и сексапилна баба разкри тайните на вечната си младост (СНИМКИ)

Самата Анжела сподели, че тайната й за вечна младост се крие в коварна болест, с която са я диагностицирали още като дете.

Тайната на вечната младост: жена е на 64 години, но се заблуждава за сестра на дъщеря си

Една майка на име Анджела Пол казва, че често се заблуждава със сестрата на дъщеря си, поради невероятно младата си външност. Между другото, дъщерите са само на 34 години.

Вечно младата актриса Алиса разкри необичайни тайни за външния си вид

Анджела настоява, че никога не си е правила пластични операции и че изглежда толкова млада само защото е имала късмет с генетиката, а също така и спортува често.

Диагнозата, която чула преди години, я накара да преразгледа живота си. Анджела каза, че още като дете е била диагностицирана с лупус, а това я е подтикнало да премине към по-здравословен начин на живот. 

Тя твърди, че медитацията, упражненията и правилното хранене са променили живота й. Тя дори е успяла да облекчи симптомите на лупуса без лекарства.

Тя прилича на сестрата на собствената си дъщеря
Анджела казва, че към нея редовно се приближават мъже, достигнали половината й възраст, които искат да се срещат с нея, а наскоро тя навършила 64 години. 

64-годишната Анджела и 34-годишната й дъщеря

Всъщност няма голяма тайна. Генетиката, разбира се, има значение, но много зависи и от начина на живот на човека. Именно начинът на живот е основният показател за това колко добре застарява човек. 

Анжела сподели, че се е опитала да се грижи за себе си с помощта на храненето, включила е в живота си редовни тренировки, медитация и йога. 

Анджела сподели, че е наследила красивия си външен вид от майка си, която имала гъста коса и красива кожа. Тя е израснала в Англия, където често е валяло и е имало много малко слънчева светлина, така че кожата й все още е в добро състояние. 

Тайните за здрава и блестяща кожа на всяка възраст са...

Тя сподели и информацията, че в младостта си много рядко пиела алкохол и не е пушила, а също така си лягала рано и имала добър сън. 

Тъй като жената има светла кожа, тя избягва честите контакти с горещото палещо слънце и използва само най-ефективната козметика. 

За вечна младост тя препоръчва органична диета, здравословен начин на живот, спортуване и отлични гени. Тя сподели, че красотата й се подобрява благодарение на постоянната й медитация. 

Жената сподели също, че се опитва да яде органична храна и вече 38 години не е яла нито домашни птици, нито месо. 

Тя признава, че подобен начин на живот може да не е ефективен за друг човек, но се чувства отлично. Анджела признава, че като е променила навиците си се е почувствала отново млада и сияйна. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

strina mara

strina mara 04.10.2021 23:51

glupaci