logo

Жена, страдаща от болки в гърба и мигрена, се оказа със смъртоносна болест

Жена, страдаща от болки в гърба и мигрена, се оказа със смъртоносна болест

Благодарение на подкрепата, която не спира да получава от приятелката си, тя преминава успешен, за момента, курс на лечение

Жителка на английския град Ливърпул, страдаща от главоболие и болки в гърба, отиде на лекар и разбра, че страда от смъртоносна болест, пише Liverpool Echo.

През октомври миналата година 38-годишната Александра Дулкевич, която е майка на две прекрасни дъщери, пътувала до родината си Полша, а когато се върнала във Великобритания, започнали да я мъчат мигрена и болки в гърба.

18-г. момиче мислеше, че чака бебе, но истината се оказа ужасяваща

На 10 октомври си направила преглед със скенер на гърдата и биопсия. Седмица по-късно загубила работата си, а на следващия ден узнала ужасяващите резултатите от изследването, което показвало, че има рак, който се разпространил и в костите.

41-годишна й приятелка Анна веднага се заела да й помага. Дълго време тя молела Александра да й организира кампания по набиране на средства за лечението, която 38-годишната полякиня смятала за унизителна. 

13 ранни симптома на рака, които жените игнорират най-много

В крайна сметка отстъпила и сега преминава 18-седмичен курс по химиотерапия.

След всяко вливане Александра се чувства много зле. Тя е загубила прекрасната си коса, нуждае се от специална диета и добавки, но онкологът й казва, че ракът се повлиява от лечението. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай