logo

Анджелина Джоли не е добре! Звездата се завърна на снимачната площадка, но...

Анджелина Джоли не е добре! Звездата се завърна на снимачната площадка, но...

След 3-годишна почивка, холивудската звезда Анджелина Джоли отново влезе в ролята на актриса. Наскоро 43-годишната красавица пристигна в Лондон за снимките на продължението на филма „Господарка на злото”.

Във втората част на лентата Джоли отново ще влезе в ролята на коварната магьосница Злодеида. В продължението зрителите ще могат да се насладят и на играта на Мишел Пфайфър. Именно с нея Джоли не е успяла да намери общ език.

Бившата на Брад Пит се държала много високомерно на снимачната площадка и се опитвала да покаже по всякакъв начин, че тя е голямата звезда в продукцията. „Анджелина настоя нейната гримьорна да е по-голяма от тази на Мишел. Настоява и да я гримират първа”, споделя запознат пред британския Ok!.

Източникът твърди още, че Джоли се страхувала да се конкурира с колежката си и заради това правела подобни сцена. Атмосферата на снимачната площадка била нажежена до краен предел. Двете звезди, известни с тежкия си характер, се преструват много умело, че не се виждат./jenata.blitz.bg

Коментирай

tha_Movieman777

tha_Movieman777 22.06.2018 18:57

мноу ясно ве тъпа4ката джоли не може се сравнява с БОГИНЯТА МИШЕЛ ПФАЙФЪР

mmmm

mmmm 22.06.2018 22:12

„Господарка на злото” е много, много тъпо детско филмче.

yoga

yoga 24.06.2018 10:41

Джоли е вече изтъркана стара чанта: отпред няма никой, а и по-горе-също..I do not care!