logo

Естрадна легенда изплаши феновете си с ново ВИДЕО, страда ли звездата от неизлечима болест

Естрадна легенда изплаши феновете си с ново ВИДЕО, страда ли звездата от неизлечима болест

На кадрите се вижда, че 74-годишната певица трудно държи микрофона, опитвайки се да скрие треперенето на ръцете си

Видео от частно парти в Берлин, на което София Ротару не може да овладее треперенето на ръцете си, сериозно притесни почитателите й и засили подозренията им, че естрадната легенда не е добре със здравето. 

Кадрите накараха феновете й да подозират, че певицата страда от Паркинсон. А липсата на коментари от страна на самата Ротару или от нейни представители само влошават ситуацията.

Всъщност още през февруари обичаната народната артистка на практика спря публичните прояви, а на последните й снимки и видеоклипове не изглежда много здрава.

Страшни СНИМКИ 18+: Обичана актриса от „Сексът и градът“ е напълно обезобразена ВИДЕО

На красотата на украинската певица можеше само да се завижда - добре поддържаната и ефектна брюнетка поразяваше мъжете дори и в напреднала възраст. Напоследък обаче 74-годишната изпълнителка рядко се появява на публични места, което породи вълна от всякакви слухове.

Част от почитателите й предположиха, че се е преместила в чужбина. Според други се е подложила на неуспешна пластична операция или се е разболяла... И опасенията им отчасти се оказаха верни.

Какво му е? Голият корем на Сара Джесика Паркър шокира всички СНИМКИ

"Майка ми е на нейната възраст. Тя има Паркинсон. Да, ръцете й треперят по същия начин. Жалко, че няма лечение", "Тя е на 75 години, от които 50 е била на сцената. Просто вече й е трудно да го прави", "Ръцете й треперят. Болна е от нещо", пишат феновете й. 

Съдейки от профила на звездата в Инстаграм, тя няма здравословни проблеми. На всяка снимка изпълнителката изглежда свежа, прекрасна и заобиколена от семейството си.

Въпреки това много от феновете й бият тревога. Все пак това е цяла ера...

Анджелина Джоли с плашещ вид, ужаси всички СНИМКИ

А други призовават да не се обсъжда тъжното видео от уважение към певицата, отбелязвайки, че на 74 години не всеки успява да изглежда като нея. 

Между другото, това не е първият случай, в който здравословното състояние на легендарната естрадна изпълнителка е обект на бурни дискусии. В медиите периодично се появява информация, че украинската певица страда или от онкологично заболяване, или от туберкулоза.

Може би и това е причината звездата да не коментира поредната спекулация по свой адрес. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай