Ева Лонгория е неузнаваема, тези СНИМКИ го доказват

Ева Лонгория е неузнаваема, тези СНИМКИ го доказват

От фатална красавица до стара дама – в това ли се превърна някогашната секси актриса

Най-известната „отчаяна домакиня“ напоследък редовно се появява на публични събития. Ева Лонгория буквално блести и пленява с красотата си! Но дали?!

Феновете на актрисата забелязаха, че Лонгория най-накрая е спряла в търсенето на собствения й стил, така че сега с тоалетите, с които се появява на светски събития, тя постоянно приковава погледите в себе си със секси визия. 

Ева Лонгория изби рибата с тотална метаморфоза и полуголи форми

Не може да се каже същото обаче за ежедневната визия на Лонгория. На папарашки снимки, напротив, тя показва провал след провал.

Наскоро се появиха снимки на 49-годишната актриса, които хвърлиха феновете й в шок. Какво се случи със сески мадамата и коя е тая застаряваща лелка – възмутиха се те!

Сега Ева се интересува и влиза много повече в ролята на продуцент. Освен това през последните години в личния й живот настъпиха глобални промени. 

През 2016 г. Лонгория се омъжи за родения в Мексико милионер Хосе Бастон. Две години по-късно двойката се радва на появата на сина им Сантяго. Така че сега актрисата предпочита по-тихата работа зад снимачната площадка.

Явно затова напоследък Ева отделя все по-малко време за избор на тоалети. Сега тя редовно може да бъде снимана в широки дрехи и без грим, докато се разхожда из града. 

Наскоро тя беше снимана в почивките между снимките. Ева беше облечена с овърсайз пухено яке, анцуг и маратонки. 

Но най-изненадващото е, че този път Лонгория е решил да се откаже и от грима и прическата. На снимката актрисата има небрежна висока конска опашка на главата си.

Феновете са много изненадани от външния вид на Ева. В края на краищата преди тя винаги се появяваше със зашеметяващ външен вид. Лонгория отдавна е заложник на стереотипа, че момичето винаги трябва да носи токчета и да е гримирана с прическа.

Ева Лонгория кардинално смени имиджа, неузнаваема е СНИМКИ

С раждането на детето си обаче Ева явно преразгледа принципите си. Сега в свободното си време тя изглежда като всяка млада майка и не се срамува от това. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай