logo

Кейт Бекинсейл заголи тяло и показа шеметни форми на 45 години! (СНИМКИ)

Кейт Бекинсейл заголи тяло и показа шеметни форми на 45 години! (СНИМКИ)

Тази седмица Кейт Бекинсейл показа снимка от салона на популярния сред звездите треньор Гънар Питърсън. 45-годишната актриса от „Подземен свят“ демонстрира перфектен стегнат корем в огледалото по време на тренировката си в „Бевърли хилс“, Калифорния, пише dir.bg.
 

Тренировките са малко страшнички, тежки, почти като наказание. Но излизам от залата в 100% по-добро настроение“, каза звездата и добави — „Тренировките са естествен антидепресант. Обичам йогата и тя беше единственият спорт, който практикувах. Но хардкор тренировките наистина промениха живота ми“, разказа Кейт. Стегнатият си корем тя постига с много усилия:
 

„Правя кръгови тренировки с брутални и шантави кардио упражнения. Тази част е истинско мъчение. Но това, което ми харесва в кръговите тренировки, е, че не ти се налага да правиш едно и също твърде дълго. Стигаш до точка, в която почти не можеш да издържаш, и точно тогава идва времето за смяна към нещо друго.“

Актрисата е много доволна от това, което постига с тялото си, но най-вече се радва, че интензивните кардио тренировки помагат за душевното ѝ спокойствие:

„Имам много вътрешна енергия и интензивните упражнения ми помагат да я канализирам. Тренировките, при които се потя стабилно, ме карат да се чувствам по-балансирана. Никога не съм била такова момиче, но сега вече съм.“

 

Коментирай

Полковник

Полковник 02.10.2018 0:54

Кейт Бекинсейл е изключителна жена, истинска Богиня. Да е жива и здрава и все така да радва хората по света. Поздрав от най големият и почитател в РБългария. София, 02.10.2018г.

Ес Ти Импекс

Ес Ти Импекс 06.10.2018 9:13

Наистина е изключителна жена и актриса и е зашеметяващо красива.