logo

Хайде на бас, че няма да я познаете! Тя е известна певица и в момента е звезда във "ВИП Брадър", но на тази ретро СНИМКА е неузнаваема!

Хайде на бас, че няма да я познаете! Тя е известна певица и в момента е звезда във "ВИП Брадър", но на тази ретро СНИМКА е неузнаваема!

Тя е една от звездните съквартирантки в този сезон на "ВИП Брадър". Радва се на огромен интерес и е сред любимците на зрителите. Коя е тя обаче?

Красавицата пусна преди време снимка в личния си профил в социалната мрежа,  на която едва ли много хора ще я разпознаят. Причината е, че ретро кадърът е от детството й. Вие справихте ли се със задачата? Успяхте ли да дешифрирате самоличността й?

 

Ще ви дадем и още един жокер - тя е певица. Сега вече досетихте ли се?

Е, няма да ви държим под напрежение повече. Става въпрос за певицата Денислава, по-известна като Диона. Тя все още се намира на територията на Къщата и още от началото на сезона се забърка в някои от най-големите скандали във формата. Освен виковете й обаче, шоуто ще запомни и горчивите й сълзи, както и големите истини, които призна.

 

Коментирай

EDIN

EDIN 29.09.2018 11:46

Koi go ene za ciganskite sopoli

2222

2222 29.09.2018 22:33

Типична циганка!Кой я брои тая за певица?

Гошко

Гошко 30.09.2018 13:05

Без двата тона грим е плашеща, а е и ... никаква певица...

jana

jana 01.10.2018 8:16

Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5