logo

Маги Халваджиян не се бави, не е за вярване кой ще вкара в следващия сезон на "Като две капки вода"!

Маги Халваджиян не се бави, не е за вярване кой ще вкара в следващия сезон на "Като две капки вода"!

Силиконовото чудо Джулиана Гани е получила оферта от Магърдич Халваджиян за седмия сезон на култовото шоу „Като две капки вода“, научи ексклузивно репортер на „ШОУ“.

След големия интерес, който шоуто предизвика с участието на Златка Райкова, продуцентите искат да си вържат гащите за следващия сезон със скандалната Джулиана.

Пловдивчанката на този етап се дърпа от предложението, дори не се пазари за пари. Тя е убедена, че я канят за сеир, тъй като няма никакви гласови данни, нито пък в актьорството е кой знае колко добра. Блондинката е убедена, че ще се изложи и ще я включат във всички пародийни рубрики на различни предавания.

Продуцентският екип пък търси точно това. Те са наясно, че от суетната девойка няма как да искат чудеса и да влиза на 100% в образите си. Но са убедени, че непринудеността й ще им изиграе положителна роля и рейтингът им ще скочи до небесата. „В крайна сметка това е забавно шоу и никой не гледа дали участниците са изпипали всеки един детайл. Ето, една Софи Маринова може да не се справяше брилянтно с възложените задачи, но пък забавляваше хора от сърце по нейния си начин. Точно това се очаква и от Джулиана Гани, ако преглътне егото си и се навие да участва“, издадоха от кухнята на най-рейтинговото шоу „Като две капки вода“.

Образът на Джулиана в медийното пространство бе крайно негативен преди участието й във „ВИП брадър“. Там хората видяха, че отвъд външността тя е много добър и отзивчив човек. Дори тези, които отхвърлят пластичната хирургия и смятат, че е прекалила с корекции по себе си, започнаха да я харесват като човек, гласуваха за нея и успя да стигне до финал.

Фолкпевицата Бони също е потенциален участник в следващия сезон на „Капките“. Тя неслучайно присъстваше на последните няколко лайфа, тъй като искала да навлезе в материята и догодина да се появи подготвена на сцената.
 
Красимир КРАСИМИРОВ

Коментирай

Йцйфйдйгйдкдк

Йцйфйдйгйдкдк 07.06.2018 10:50

Мьмкфкфкфккдлф Ькьккфкфкфкзкцкннгиеоскж Йфйвкфкж

Мунчо

Мунчо 08.06.2018 9:09

Не разбрах кой кого "ЩЕ ВКАРА" от заглавието

офф

офф 09.06.2018 17:54

Реалити от идиоти за още по-големи идиоти! Никой не ги гледа.