logo

Не е за вярване какво се случва със сина на Меган Маркъл и принц Хари

Не е за вярване какво се случва със сина на Меган Маркъл и принц Хари

Малият Арчи е пазен като истинска сензация, но биограф от Уиндзор разбули тайна покрай него

Синът на Меган Маркъл и принц Хари определено е най-пазеното в тайна кралско бебе. Херцозите на Съсекс правят абсолютно всичко възможно, за да напазят дори най-малкия детайл от живота му в тайна. 

Кейт Мидълтън дължи перфектния си брак с принц Уилям на...

Много хора отбелязват, че често пъти те дори не говорят за него в интервютата или публичните си изяви.

Мнозина вече си задават въпроса какво точно се случва с малкото момченце на скандалната двойка. Е, една от тайните покрай него бива разбулена от биограф от Уиндзор - Шон Смит. Експертът реши да разкаже малко повече за важен детайл около детето. 

Сестрата на Кейт Мидълтън разкри пред какъв ужас е изправена херцогинята

По думите му редовно малкото момче е виждано само от един човек от кралското семейство - Елизабет II. Това ставало по време на видео разговори между нея и херзцозите на Съсекс. 


Шон Смит споменава, че принц Чарлз е силно огорчен от това, че не е виждал внука си повече от година. Бъдещият монарх не крие тъгата си и говори за това с всички членове на фамилията, споделя още Смит.

 

Не е за вярване какъв безумен подарък е получила Кейт Мидълтън от мъжа си

Знаете, че именно Арчи стана ябълката на раздора между Хари и Уилям, след като стана ясно, че Меган и съпругът й са пазили в тайна моментът на раждането му, а за бебето са оповестили на всички дни по-късно.


Към момента заради пандемията от коронавирус Меган и Хари не желаят да пътуват и не възнамеряват да водят Арчи в Лондон, въпреки че биографът е категоричен, че дори пандемията да не беше на дневен ред, херцозите едва ли биха го завели във Великобритания. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай