logo

Нов скандал ще разтърси кралското семейство? Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите

Нов скандал ще разтърси кралското семейство? Готви ли се Меган Маркъл за поредно газене на традициите

Едва през май Мегън Маркъл официално стана член на кралското семейство и вече успя да наруши много правила от кралския протокол. Някои от грешките й бяха заради неопитност, други в знак на протест срещу остарелите норми, които са приети в кралското семейство.

По време на последното събитие, на което присъстваше с Хари, тя дори си позволи да целуне съпруга си страстно, а всички прояви на чувства от страна на кралското семейство, не са добре дошли.

Всички британски медии обсъждат предварително честването на рождения ден на херцогинята на Съсекс, който ще се състои на 4-и август. Агенциите се чудят дали и този път Меган ще наруши традициите.

Последния си рожден ден Маркъл отпразнува в Африка и определено ще го запомни за цял живот. Не знаем какво е решил да й приготви принц Хари, но вече е ясно къде трябва да бъде двойката през този ден.

Двамата са решили да присъстват на сватбата на близка приятелка на Хари. Медиите обаче пишат, че е малко вероятно Меган да иска да прекара първия си рожден ден в кралското семейство точно по този начин.

Какво точно ще се случи, предстои да разберем./jenata.blitz.bg

Коментирай

Анонимен

Анонимен 31.07.2018 14:52

Така стават нещата, когато се смеси синя и червена кръв! :D

Anonimna

Anonimna 31.07.2018 17:48

Каква червена кръв,по добре си кажи истината - черна. Тая афроамериканка трябваше да си знае мястото,а тя тръгнала да става херцогиня. Цялото кралско семейство стана за смях с тази артиска.