logo

Палавите близначки Лора и Клаудия взривиха мрежата с греховните си форми СНИМКИ

Палавите близначки Лора и Клаудия взривиха мрежата с греховните си форми СНИМКИ

Тяхната красота кара всички направо да изгубят ума и дума, в крайна сметка две е по-добре от едно

Красиви жени – бол! Но какво, ако природата е направила така че всичко да е двойно. Точно така може да се определят куп красиви близначки, които успяха да взирвят мрежат с греховните си форми.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме красавици, на които родните тризначки им дишат прахта. От jenata.blitz.bg споделихме с вас и невероятната история на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър и тази на Джак и Джейс, които втрещиха света.

Сега обаче от jenata.blitz.bg събрахме пук горещи сними на невероятно красивите близначки Лора и Клаудия Бадур, които подлудиха мрежата с греховните си форми.

29-годишните сестри Лора и Клаудия Бадур бързо постигнаха успех в модната индустрия. В края на краищата близнаците винаги привличат вниманието със своята необичайност, а тези момичета се оказаха и талантливи модели.

Тези палави близначки взривиха мрежата с греховните си форми, засенчиха Кардашиян

Лора и Клаудия, които са от британската столица Лондон, от детството си започват своята кариера в модния бранш. Момичетата получиха много оферти заради красивия си външен вид.

По-късно, през 2015 г., те имаха невероятния късмет да изгреят на корицата на Playboy.

След това те бяха забелязани от по-големи агенции и модни марки и популярността на момичетата скочи бързо.

Сега близначките имат над 229 хиляди последователи в Instagram. 753 хиляди са се регистрирали за личния акаунт на Лора, а 530 следват Клаудия.

Помните ли сладките близначки Мери Кейт и Ашли Олсън? Няма да повярвате как изглеждат красавиците днес (СНИМКИ)

Маркетолозите казват, че близнаците винаги са по-успешни от „единичните“ модели. В крайна щом говорим за красота, то две винаги е по-добре от едно. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай