logo

Пловдивски рапър пори улиците в „Кадилака” на Одри Хепбърн

Пловдивски рапър пори улиците в „Кадилака” на Одри Хепбърн

Цветан Николaeв, добре познат на феновете си като Цецо от „Респект”, буквално взриви неочаквано публичното пространство с феноменално завръщане на сцената. Новата му песен „Ще ви накажат”, приятно изненада феновете благодарение на видеото, чиято премиера беше преди дни.

Клипът към песента събра стотици гледания буквално минути след като видя бял свят. Освен професионалното заснемане видеото се отличава и с единствен по рода си сюжет. Улиците на града под тепетата буквално се превърнаха в снимачна площадка и събраха в точка очите на пловдивчани. В кадрите над 30 моториста следваха много рядък модел на Кадилак (Fleethwood SE 67 – 65-та год.) от който в момента има само 900 бройки в цял сеят. Конкретният автомобил е бил собственост на знаменитата актриса от миналия век Одри Хепбърн, издават от екипа зад кадър. Той се превърна в истинска атракция за пловдивчани. 

Група "Респект" е създадена през 2000 г. в гр.Пловдив от Крум Стефанов и Цветан Николаев (Цецо). И двамата са възпитаници на музикалното училище в града “Добрин Петков” със специалност пиано, което ги превръща в единствените български хип-хоп изпълнители, които са с музикално образование. Момчетата бързо набраха изключителна популярност заради безспорният си талант - те сами пишат текстовете си и композират музиката към тях.

Цецо и Крум останаха в историята като първите родни хип-хоп изпълнители, които покориха чартовете на МТV. Музикалните критици, често ги наричат поетите в българския хип-хоп. От години Респект не пускат парчета, но доказателството, че музиката продължава да направлява живота им, дойде днес.