Разтърсващо разкритие: Първите думи на Чарлз, когато е научил за смъртта на Даяна

Разтърсващо разкритие: Първите думи на Чарлз, когато е научил за смъртта на Даяна

Лейди Ди умира в края на август 1997 година, а това трагично събитие остава едно от най-тъжните в историята на Великобритания

Трагичната смърт на принцеса Даяна през 1997 г. беше шок за целия свят. Кралският биограф описа как принц Чарлз, бившият съпруг на кралицата на народа, реагира на това ужасно събитие.

Принцеса Даяна умира в края на август 1997 г. и това тъжно събитие шокира милиони хора.

Кралският биограф Пени Джуниър в книгата си "Фирмата", посветена на историята на семейство Уиндзор, описва онзи съдбовен ден, когато тъжната новина стига до Бъкингамския дворец.

Гръмна истинска бомба на Острова, свързана с Меган Маркъл

Изданието Express публикува откъси от тази творба в свой материал. Когато Чарлз е чул разтгърсващата новина, първите му думи са били „Всички ще ме обвинят, нали? Светът ще полудее. Ще се натъкнем на реакция, която дори не сме си представяли. И тя може да унищожи всичко. Тя може да унищожи монархията“.

Думите на Чарлз до известна степен са се оказали пророчески: реакцията след смъртта на любимата принцеса беше наистина мащабна.

Изтече много интимна СНИМКА на Меган Маркъл

Изглежда във Великобритания няма човек, който да е останал безразличен към тази трагедия. Стотици хиляди се стекоха към Бъкингамския дворец с цветя в ръце и изказаха съболезнования.

Мнозина обвиняват именно кралското семейство за нелепата смърт на Даяна. Има хиляди теории на конспирацията, които разгръщат трагичния край в различни насоки. 

Последните СНИМКИ на британското кралско семейство издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им

Може би Чарлз е бил прав - много хора са се отнасяли зле с него, заради връзката му с Камила и той не можел да си прости факта, че бракът му с Даяна е бил нещастен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

бибо

бибо 04.06.2020 17:00

не я е убил той, но е знаел кой е убиеца. и не му е пукало за загубата, а типично егоистична реакция да трепери за себе си. все едно няма две деца от нея.

Тото

Тото 04.06.2020 17:31

Този е страшен катил, ако наистина е реагирал така!