Сеир в ефир: Векилска излови колежките си Жени Марчева и Диана Любенова в лека издънка (СНИМКИ)

Сеир в ефир: Векилска излови колежките си Жени Марчева и Диана Любенова в лека издънка (СНИМКИ)

Водещата на сутрешния съботен блок на bTV Мариана Векилска се появи сама в ефира днес. Тя обяви, че колежките й Жени Марчева и Диана Любенова ще водят от плажа в Лозенец.

Малко след това двете й колежки бяха пуснати в ефир. Те споделиха, че вчера много е валяло, но за щастие сега времето е хубаво и могат да се включат директно от плажната ивица.

„Това време доказва, че България бавно, но сигурно върви към тропически климат. Беше неприятно. За капак вчера и тока изгасна. Бяхме на свещи“, сподели Жени Марчева.

Думите й обаче бяха прекъснати от колежката й, която е в София: „Стига! Стига! Искам да ви видя от кръста надолу. Да видим как сте облечени“.

Секунди след това операторът от плажа показа двете водещи, които бяха неофициално облечени, а Диана Любенова даже нагази в морето.

„Ах, какви сте! Хитруши! Нагоре сте добре облечени, а надолу…“, излови ги Векилска.

Малко след това тя се обърна към зрителите си и каза: „Е, аз не съм на морето. Сама съм. Мога да танцувам, мога да правя кълбета напред-назад, но вие това няма да го видите“.

Коментирай

Николай Колев

Николай Колев 21.07.2018 10:08

Страшна новина! Ха-ха-ха....

Гопето

Гопето 21.07.2018 15:13

Не мога да повярвам каква глупост прочетох току-що!!! Такава дебилна история не би написал и умствено изостанал човек...колко трябва да си тъп, та изобщо да ти дойте в главата да напишеш такава малоумщина!!?? Явно това е нивото на днешната журналистика...

Ljubimcho

Ljubimcho 21.07.2018 15:15

Да се чуди човек,кой им дава тв време на тези отрепки??????????

Dimitrina

Dimitrina 21.07.2018 20:02

Има един такъв вид кокошки, дето кудкудякат само, заради кудкудякането и се смеят, смеят... Умират от смях! Толкова са остроумни... Като тези - трите!..

webadmin

webadmin 21.07.2018 21:48

За Бога, що за малоумие отне 40 секунди от живота ми?! Тази е толкова тъпа, че може да бъде като мерна единица.

Balthazar Cossa ®

Balthazar Cossa ® 22.07.2018 10:31

Явно е мислела, че са по гащи, ама те не носят през лятото (като колегата им Виктория Петрова - Крадлева)...

зрител

зрител 22.07.2018 21:30

кога шефовете на бтв ще направят смяна на тези две баджачки марияна и жени ,това предаване не го гледам заради тези двете, толкова ли няма по добри от тях. толкова са тъпички горките ,че повече няма накъде

J . U

J . U 25.01.2020 13:46

This video is created by an AI with the specific task to create fake articles of text and sometimes whole blog posts, also known as “deepfakes for text” that can generate views. And it is getting progressively better, faster than you think.