Ще я познаете ли? Момичето от тази СНИМКА разплака цял свят

Ще я познаете ли? Момичето от тази СНИМКА разплака цял свят

Тя се превърна в „най-преследваната жена“ в света, а съдбата й трогна милиони

Има хора, които остават отпечатък в околните. Да, понякога дори да не познаваме един човек сякаш знаем всичко за него и го чувстваме изключително близък.

Безспорно доказателство за това е момиченцето от тази снимка.

На фотоса тя позира със своя брат. Тогава никой не е предполагал как целият свят ще полудее по нея и тя ще се превърне в „най-преследваната жена“ в света.

Но не само това – съдбата й първоначално радваше всички, а след години заради внезапната й смърт разплака не само страната, в която живя, но и хора от цял свят.

Това е Даяна Спенсър!

Тя определено е една от най-харесваните и коментирани личности в британското кралско семейство, дори близо 30 години след смъртта й. Нейният дух продължава да бъде жив не само благодарение на всички, които не спират да й симпатизират, но и чрез нейните близки, които често ни напомнят какъв прекрасен човек е била.

Тази седмица братът на принцесата публикува в профила си в Instagram невиждана досега тяхна обща снимка от детските им години. На нея е запечатан първият учебен ден на Чарлз Спенсър през септември 1986 г.

Трогателно: Братът на принцеса Даяна разплака света с тази СНИМКА на годишнината от смъртта й

Снимката е направена от бащата на двете деца Джон Спенсър, точно преди да ги закара на училище. На нея принцеса Даяна е на седем години, а брат й - едва на четири, когато започва своето образование. 

Той позира заедно със сестра си, и двамата в униформи на училището, което са посещавали - Silfield, или както той го определя - "едно прекрасно основно училище в Норфолк". Той е учил там четири години, преди да се премести в друго учебно заведение, интерната Maidwell Hall. За него той говори в биографичната си книга A Very Private School, където за пръв споделя и че е бил жертва на сексуално насилие именно по това време.

Днес, десетилетия по-късно, Чарлз Спенсър признава, че въпреки много близката си връзка със своята сестра, нито тя, нито някой друг от обкръжението му тогава е предполагал на какво е бил подложен по време на ученическите си години. 

Принцеса Даяна е била изпратена в друго училище, където да продължи образованието си, и двамата с брат й са се виждали само през ваканциите. Но той не си спомня някога да е повдигал въпроса за сексуалното посегателство над него. И тя така и никога не разбира за преживяното, въпреки че се е грижила за него „от бебе“.

Заплетоха нова мистерия около смъртта на принцеса Даяна, светът настръхна

По-големите сестри на Чарлз Спенсър Сара и Джейн също разбират за случвалото се в момчешкия интернат едва преди година и половина, което ги е накарало да се чувстват наистина „ужасени“ и неприятно изненадани.

А братът на принцеса Даяна признава, че разговорите с него съученици в днешни дни, от които разбира, че те са минали през същия кошмар, са го накарали най-сетне да сподели за този най-труден период от живота си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

Коментирай