Скандални разкрития от живота на лейди Ди са на път да взривят кралското семейство

Скандални разкрития от живота на лейди Ди са на път да взривят кралското семейство

Тайният дневник на принцесата, в който е писала за тежкия си брак с Чарлз, както и за отношенията си с Елизабет II и съпруга й, e попаднал в медиите

Принцеса Даяна е опитала да се самоубие, докато е била бременна със сина си Уилям. За щастие, трагедията е предотвратена навреме. Това става ясно от тайния дневник на принцесата, фрагменти от който бяха разпространени от австралийското списание New Idea.

Лейди Ди си е водила записки по съвет на психотерапевта. Специалистът я посъветвал да описва емоциите си на хартия, за да се справи с депресията. В него тя пишела за тежкия си брак с Чарлз, както и за отношенията си с кралица Елизабет II и съпруга й.

Скандално телефонно обаждане съсипало репутацията на принцеса Даяна

Изданието отбелязва, че бившата съпруга на принц Чарлз често е мислела за самоубийство. 

„Бях толкова смачкана, че можех да направя всичко. Опитах се да се самонараня ”, пише тя в дневника си.

Докато носела първородната си рожба, между нея и съпруга й Чарлз избухнал страшен скандал. Даяна загубила контрол над емоциите си и мислела да се хвърли по стълбите, но близките й успели навреме да предотвратят най-страшната трагедия.

Излишната принцеса: Защо сестрите на Даяна бяха против брака й с Чарлз

От дневника й става ясно още и защо е имала булимията. По данни на изданието, Чарлз често е критикувал фигурата й, в резултат на което тя практически отказвала да се храни, а когато все пак сложела нещо в устата си, веднага го повръщала.

„По времето, когато Даяна беше омъжена за Чарлз, политиката на кралското семейство беше много твърда. На членовете на фамилията беше забранено да говорят за всякакви лични проблеми, подобни теми изобщо не можеха да бъдат обсъждани“, казва запознат източник.

New Idea обещава в най-скоро време целият дневник на принцесата да бъде публикуван. А западните журналисти са уверени, че след като това стане факт, кралското семейство ще бъде връхлетяно от поредния грандиозен скандал.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Що бе,

Що бе, 11.07.2020 20:24

тъпанари ровите кокалите на една млада жена, отишла си и оставила огромна рана в душите на децата си? Срам ако нямате, грях имайте!

Писала...

Писала... 13.07.2020 10:56

А, за любовниците си писала ли е??? А, за бързото чукане с шофьори, доставчици и т.н. писала ли е??? Даяна е от рода Спенсър, и много добре е знаела какъв е живота на коронованите особи, какви са задълженията и ограниченията им.