logo

Ужас: Не е за вярване как изглежда сестрата на Виктория Бекъм и какво работи СНИМКИ

Ужас: Не е за вярване как изглежда сестрата на Виктория Бекъм и какво работи СНИМКИ

Начинът на живот на двете дами е меко казано коренно различен, както и съдбата им, въпреки че имат равен старт

Понякога се случва сестрите или братята на известни личности просто да останат в тяхната сянка. Точно това се случва и с Луиз Адамс - по-малката сестра на бившата спайска, а сега дизайнер - Виктория Бекъм.

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Луиз е близо 2 години по-млада от Виктория, но това не личи по абсолютно нищо, поне визуално. Двете си приличат, но начинът им на живот е коренно различен. 
По-голямата сестра се къпе в лукс и е известна по цял свят. Малката обаче определено не жъне успехи и няма нищо общо с шоубизнеса. 

В началото на 2010 година отваря магазин за дрехи, който обаче доста бързо фалира.

Личният й живот също не се развива кой знае колко успешно. През 2002 година тя се омъжва за директор на компания за мобилни телефони, но едва 5 години по-късно бракът й се разпада.


Според слухове Виктория е платила и двете сватби на сестра си и й е била огромна морална и материална подкрепа при започването на живота й на ново след трудните разводи. 

 

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Сега Луиз отглежда сама четирите си деца. Наскоро папараци я забелязаха на новото й работно място. Тя си намери работа като шофьор в Ковид център в Есекс. Луиз получава по 13 долара на час.

Това е трудно сравнимо с доходите на сестра й, чието състояние в последните години достига около 335 милиона лири.

"Това е много остър контраст между двете сестри, които са родени в едно и също семейство, но сами са изковали различна съдба", разказват техни познати. 

По думите им Луиз заслужава уважение, че се препитава по честен начин и не се страхува да работи на първа линия с КОВИД.


Няма как да не отбележим, че въпреки че Адамс е по-малката от двете, то тя определено прилича повече на по-голяма сестра на Виктория, отколкото обратното.

Това обаче не е изненадващо. Виктория харчи месечно хиляди за козметични процедури и посещава различни спа центрове. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ЙорданкаПарталска

ЙорданкаПарталска 05.03.2021 22:32

Виктория Бекам също не е най- голямото великолепие на света от години само факта, че Давид Бекам е морален човек и не я е зарязал нея и децата е причината и тя да не ви се вижда толкова жалка!

Марио

Марио 07.03.2021 7:29

И как изглежда, така и не е видно!!!!!!!!

Един от селото

Един от селото 08.03.2021 9:31

Хубава е жената но не се е получило,не е улучила на златния ур.