logo

Задача с повишена трудност! Ще познаете ли коя е тази известна българска певица на тези ретро СНИМКИ?

Задача с повишена трудност! Ще познаете ли коя е тази известна българска певица на тези ретро СНИМКИ?

От jenata.blitz.bg сме ви подготвили поредната интересна загадка, в основата на която стои ретро снимка на известна личност. Този път обаче сме се постарали да ви затрудним максимално.

Тя е красива, млада, амбициозна и пробивна. Красивото сладко мъниче от тези снимки в момента е известна българска певица, която е участвала в едно от хитовите музикални риалитита у нас.

Тя вече има няколко самостоятелни песни, а съвсем скоро отпразнува и рождения си ден. Досетихте ли се за коя млада дама става въпрос?

 

 

Няма да се бавим повече с отговора на загадката. Става въпрос за чаровната Симона Загорова. Майка й Глория лично пусна детските снимки на дъщеря си по повод навършването й на 22-години. 

 

 

Красавицата още от малка показва големи гласови данни, а миналата година участва и в едно от най-хитовите ни музикални риалитита - "Гласът на България". Въпреки че не спечели, Загорова стана любимка на зрителите и вече се радва на немалка фенска маса и няколко песни.

 

Коментирай

много смешни риторични въпроси

много смешни риторични въпроси 06.10.2018 18:25

имайки предвид пластичните корекции които си правят всички в шоу бизнеса и лъжат че нямат такива това наистина са задачи с повишена трудност . а на глория й се носи славата на елитна проститутка по хотелите преди да пропее . едва ли се е променила много от тогава.

кондьо

кондьо 10.10.2018 17:55

ХАХАХАХ Чак пък елитна!!!