logo

6 неща в дома издават, че сте бедни

6 неща в дома издават, че сте бедни

По-добре ги махнете от жилището си моментално

Когато отидете на гости понякога ахвате от чистотата и подредеността. В крайна сметка обаче има някои детайли, които винаги ви хващат окото.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж (СНИМКИ)

Те може да издадат, че собственикът на жилището е беден. Просто те показват, че стопанинът няма възможност да поддържа достатъчно високи стандарти.

В следващите редове ще ви представим списък с нещата, на които е добре да обърнете внимание в жилището си, защото те говорят, че сте беден, без значение дали дрехите си ви маркови. Ще оставите лошо впечатление.

Моментално изхвърлете от дома си тези 7 неща, носят безпаричие, нещастие и болести!

Напукана посуда

Напуканите съдове показват, че стопанинът на дома предпочита да си спести пари, отколкото да ги даде за подобно нещо.

Счупените чаши и чинии обаче, освен че издават, че не сте кой знае с колко нормален стандарт на живот, носят и отрицателна енергия. Колкото повече счупена неща имате в дома си, толкова повече негативна енергия привличате към себе си.

Неудобен диван

Ако човек е способен да си купи евтин и неудобен диван, това говори, че няма големи финансови възможности, за да си осигури дори този, на пръв поглед задължителен комфорт.

Така само стресирате тялото и организма си.

Всички имаме тези неща в дома си, а те всъщност ни убиват бавно и мъчително!

Изкуствени неща

Купувайки изкуствени и видимо фалшиви изискани вещи, не може да заблудите повечето хора. Така дори може да предизвикате обратен ефект. Хората, които стремят да се фукат, обикновено изглеждат по-скоро нелепо.

Счупени вещи

Във всяка къща нещо може да се счупи. Ако обаче вещите не се оправят или заменят с нови или пък изхвърлят, то това показва че собственикът е алчен и стиснат.

Всички губят ума и дума щом видят какво направи семейство с дома им! (СНИМКИ)

Тераса – склад

Ако на балканът може да бъдат забелязани какви ли не вещи – велосипеди, автомобилни части, гуми, инструменти и какво ли не, то това не говори добре за живущите в този дом.

Най-често на терасите бедните хора държат вещи, които не се използват, но не искате да изхвърлите.

Веднага изхвърлете тази гадост от дома си! Тя привлича бедност, разруха и смърт!

Мръсни парцали

Ако видите, че в жилището хората държат мръсни стари дрехи, вместо да дадат жълти стотинки за парцал, то това може да издаде или алчност и стиснатост или голям дефицит на финанси. /jenata.blitz.bg.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

123

123 03.06.2021 13:50

големи простотии

Пинокио

Пинокио 03.06.2021 23:36

И смарттелифом сас устариал процесор .

Меси

Меси 05.06.2021 9:56

Имам и от трите зодии, трима мъже, скорпион съпруг и деца близнак и Козирог. А свекърва ми е близнак, много мили същества. Ядосаш ли ги ще ти отровят живота, а това е неминуемо. Не ми е лесно.