logo

Бъдеща булка отказа да изпълни желание на свекърва си и стана страшно

Бъдеща булка отказа да изпълни желание на свекърва си и стана страшно

Напрежението между двете ескалирало по време на рожден ден

Булка отказа да изпълни изискване на свекърва си и се скара с нея пред очите на всички. Неприятната случка младата жена реши да сподели в Reddit.

В мрежата тя казва, че майката на бъдещия й съпруг настоявала на сватбата булката да носи бяла рокля, въпреки че самата тя не искала пищна церемония.

"Израснах в богато семейство, а бъдещият ми мъж - в семейство, в което доходите са под средните. Това за тях е много деликатна тема", казва авторката на публикацията.

Свекърва разкри голямата тайна на снаха си, тя подивя и...

Тя допълва, че с годеника й решили сами да платят тържеството. Родителите й обаче искали да помогнат и й дали сума, която покривала 70% от разходите по сватбата.

Когато майката на младоженеца разбрала за това, тя също решила да им даде пари, но тъй като възможностите й били скромни, сумата се оказала 10 пъти по-малка от тази, която нейните родители й дали.

Авторката на публикацията добавя, че не планира да прави традиционна сватба. "Роклята ми няма да е бяла, няма да има и религиозна церемония, правим парти за 30 гости", признава тя и добавя, че свекърва й много страдала, че няма да има пищно тържество. И не спирала да настоява булката да носи бяла рокля.

Напрежението между двете ескалирало по време на рожден ден. "Стигна се до там, че тя започна да обсъжда със сестрите си, че младото поколение е спряло да почита традициите, че преди сме уважавали мнението на родителите си, особено когато са ни помогнали с парите за тържеството", казва авторката на публикацията. 

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата й се превърна в ад СНИМКА

Думите на свекървата изкарали младата жена от равновесие и пред очите на всички гости тя й дала парите, които с годеника си получили като подарък. Близките му пък побързали да заявят, че с действията си тя е унижила публично бъдещата си свекърва. 

"Годеникът ми разбира защо го направих, но каза, че това не е бил подходящият момент и е трябвало да го направя, когато сме насаме, а не пред всички", пише още тя.

Голяма част от интернет потребителите заемат страната на  булката.

"Вероятно си се спасила от много проблеми с майката на съпруга си в бъдеще", "Ако не беше върнала парите пред всички, тя можеше да продължи да държи на своето, тъй като никой нямаше да разбере, че сте върнали парите", пишат те. 

Голяма част са на мнение, че е е неуважително майката на младоженеца да се опитва да се меси в планирането на сватбата му. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Блага

Блага 19.09.2022 9:39

Деликатна история Младото семейство трябва да градят сами живота си, така че родителската намеса в случая не е уместна.