Кейт Мидълтън потъпка вековно правило след смъртта на Елизабет II

Кейт Мидълтън потъпка вековно правило след смъртта на Елизабет II

Принцесата на Уелс за първи път си позволява подобна грубост и то на голям празник

Изглежда, че не е изминала и година от смъртта на Елизабет II и Кейт започва да въвежда свои собствени правила. Какво ще стане с ненарушимите постулати на короната?

Заради тази СНИМКА на кралица Елизабет II Меган и Хари си биха камшика

Големите стълбове падат. Навръх Великден в църквата "Св. Георги" се проведе Великденска служба, на която присъстваха всички членове на царското семейство и техните близки. По традиция най-много внимание получи двойката от Уелс - принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Двамата бяха на църква с трите си деца - Джордж, Шарлот и Луис.

Редки кадри обиколиха целия свят, защото този път появата на принцесата на Уелс предизвика лек шок в британската общност - на традиционното събитие тя си позволи да наруши основния протокол на Елизабет II. 

За първи път в цялата си кралска кариера Катрин се появи по такъв начин.

Принцесата на Уелс бе сложила ярък маникюр. Преди само Меган Маркъл би си позволила подобно неуважение към традициите на аристократичния дрескод. Не е ясно кое е вдъхновило Мидълтън за тази смелост.Изборът на червен цвят показват решителност и увереност у Кейт. Жените, които залагат на този нюанс са уверени в себе си, дръзки и лесно заявяват своето лидерство. 
 

Очевидно след смъртта на Елизабет II принцесата си позволи да „изхвърли“ постулатите, които дълги години й пречеха да бъде себе си. Въпреки това, още преди смъртта на кралицата, Меган Маркъл се реши на този ход, който беше посрещнат с критики. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лилия Шаркова

Лилия Шаркова 11.04.2023 20:49

Браво на Кейт!

Голяма работа

Голяма работа 12.04.2023 8:24

Принцестите в други страни отдавна се държат по-съвременно. Елизабет беше почти на 100, древна старица.

гого

гого 12.04.2023 8:59

И откога кралството стана царство?Чудно е как е възможно това!Новото образование произвежда бройлери.Кейт е една достойна жена и ще бъде достойна кралица.Не разбирам желанието Ви,да и търсите кусури постоянно.Какво толкова не Ви харесва?

брутален

брутален 13.04.2023 6:46

Дори веднъж пръднала. Колко неуважително.

фен

фен 15.04.2023 20:46

тъй,тъй,камилата кралица,а кралица Даяна-гние!!!